GUY ADAYLARI 78-80 ARASI NEREYİ YAZIYOR!
-
@sssld ben daha veremedim karar.kara kara düşünüyorum
-
@furkanbey alemsin hocam ama güzel psikolojik yaklaşım.İlk aklına gelen il neresi ise orayı yazacaksın Bunu başlık olarak yap Aklı çıksın milletin
-
@Kutyler biraz küfür yemeyi , eksilere boğulmayı göze alarak yazdım onu aslında da neyse ki sizler gibi halâ şakadan anlayan, gülmeyi bilen insanlar var .) aklınıza ilk gelen şehire basın geçin .) ki ben ilanın geldiği gün konya'yı gördüğüm an vermiştim kararımı. attık fav'a, bekliyoruz .)
-
@furkanbey hayırlısı olsun hocam.İibfli dediğin gırgır şamata olmalı birazda Güzel yaklaşım ama adaylar doğru karar verirler korkutma yöntemiyle
-
@Kutyler aynen bence de en etkili karar verme yöntemi .)) zaten hepimiz okuma yazmayı öyle öğrenmedik mi? yanlış ya da yavaş okuduğumuzda aniden çıkagelen cetvel ya da o uzun sopa. vizdansız sınıf öğretmenlerine de buradan ince bi' sitemde bulunalım .))
-
78e Maraş yazılır. nokta.
-
@Thomas-Malthus hayırlı olsun.Belki bende yazarım
-
Arkadaşlar düşüncek bişey yok tamamen milli piyango bileti gibi bişey.kimin ne dediğine bakmayın. Hangi şehirde yaşamak istiyosaniz orayı yazin
-
78 le istanbul yazan var mı aranızda? Yazılır mı sizce? Kaybetme oranı ne olur tahmini
-
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benimde puanım 79.7 İstanbul yazmak mı daha güvenli yoksa Antep Urfa mı bilemedim.
-
@Tyfnz 79 a istanbul garanti gelir. Benm 78 de korkum küsürat zaten ama eminm 79 u geçmez
-
Ben anlam veremiyorum yani 80 puana yakın puanım var 85 alan kişi tereddüt yaşıyor diye ister istemez tereddüt yaşar oldum. Ne yapmamız lazım bilemiyorum.
-
@Tyfnz hocam 78.9 a Gaziantep yazılır mı
-
@niskanen vallahi ben 79.7 ile tereddüt yaşadım Antep konusunda. Aslında burada her yazana da inanmamak en iyisi sanırım. 83 aldım Antep gelir mi 87 aldım İstanbul olur mu kardeş uzayı ya da marsı tercih etmeyeceksen gelir demek geliyor içimden. Önceki yıllara bakıyorum az çok tahmin ediyorum allah herkes için en hayırlısını versin.
-
@Tyfnz yani 78.9 a Antep risk mi sizce
-
@niskanen diyorum ya duyduklarım beni bu hale getirdi. 83 alan birisi Antep yazmış düşünüyorum ben 79.7 ile kendime şans vermiyorum. Yoksa ben adanalıyım ve Antepte çalışmak çok isterim. Kısmet kapatıp gözlerimizi tercih Edeceğiz sistem bunu istiyor
-
@Tyfnz teşekkür ederim hocam en iyisi tercih değiştirmek
-
Kesinlikle içinizden ne geliyorsa öyle yapın. Kardeşimin tanıdığı biri vardı geçen sene guy oldu. Bursayı 74 puanla yazıyor. Bursa geliyor kurumu kazanıyor ve şu anda guy. Tamamen şans kardeş.
-
76'ya ne tavsiye edersiniz?
-
78 üstünde çok aşırı problem çıkmayacak diye düşünüyorum, bir kaç il yazmazlarsa tabi. 78-73 arası ise biraz il tercihine bağlı gibi. Çok da canınızı sıkmayın yani, çoğunuz sınava katılabilecek.