GUY ŞANLIURFA
-
@marslı bence de
-
@zuzu bende 78 le yazmayı düşünüyorumda buralara bakınca hiç bi yeri yazamayız zaten ,şu puanlarla urfa yazıcaklarmış hiç inanasım gelmiyor ama işte bi yandan da doğruysa diyorsun of! Hak yiyenleri allaha havale ediyorum
-
Arkadaşlar ben kendim urfali olduğum için 84 ile yazıyorum. Ama 77-78 lere kadar gerileyecegini düşünüyorum. Kimse kaç ile kapatacağını bilmez
-
@O'connor inşallah dediğiniz gibi olur bende 79.0 la yazacağım korkmuyor da değilim böyle yüksek puanlar görünce
-
@salvatore orasını sadece Allah bilir. Diğer illeri
belirleyecek olan İstanbuldur. Eğer istanbul hiç talep görmezse diğer illerin çoğu 80 üstü kapatır. Yok istanbul talep edilirse diğer iller hepsi düşük kapatabilir. Herkes kendine göre bir strateji yapıp kararını verecek -
@yyy karar vermek çok güç bu puanlarla
-
@O'connor baskasina yorum yapmakbiraz daha kolay olur oyuzden siz benim yerimde olsaydiniz nereyi yazardiniz merak ediyorum 77.01
-
Vallahi gerçekten zor durum. Bildiğim tek şey 2015te bende 77 ile açıkta kaldığım. İstanbulu yazdım.
-
@O'connor peki sizce diyarbakir mi urfa mi daha düşük kapatir
-
Ben d.bakır derim. Çünkü urfayi doğudan hiç saymayın. Size tavsiyem. Ama yinede son karar senin.
-
79.7 puanım var urfa yazma konusunda kararsızım.
-
@O'connor yani bunları çevremde hiç tecrubeli biri olmadigi icin ve nasıl düşünmem gerektigini bilmedigim için yani kontejyan sıkıntısı olur mu diyarbakırda yoksa cok yuksek kapatmaz mı..oyuzden sordum ama fikrini soylesigin iin tesekkur ederim
-
@zuzu Aslında bana sorarsan içinden hangi il geçiyorsa orayı yaz. Çünkü neyin ne olacağını kimse bilemez.
Urfaya gelecekler niye puanlarini yazmiyorlar.
-
@O'connor neden yazsınlar ki? Burada milleti kaçırdılar yok 85le urfa yazmalar bilmem ne. Batı düşük doğu yüksel kapatcak gibi lanse ediliyor. İçinizden ne geliyorsa onu yazın. Ankara ist ve izmir dışındaki tahmin edilen yüksek puanlı olcak denen illere de inanmayın. Mantıgınızı duygunuzla harmanlayın. Ve tercih yapın. Burda kimse kimseye güvenmemeli.
-
@paaschegibiruh öyle bir kesinlik yok ama bir de Türkiye'nin gerçekleri var hocam. Malum doğudaki illerin şark görevi sayılmasında da bunu görebiliriz. Bu nedenle bu söylediğiniz kesin olmasa da, düşük kapatma ihtimalini güçlendiriyor.
-
arkadaşlar bende ilk günden beri urfa düşünüyorum ve istiyorum. Şu yazılanlardan sonra gözüm baya korktu. bide geçen yıl ile bu yıl arasında sıralama bazında +2 fark etmiş.
-
Yarın urfayı yazıyorum yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum:)
-
85.7 urfayı yazdım bugun.nihayet derse başlıycam:(
-
@Antimülakat insan inanmak istemiyor ama hakkaten ya doğruysa diyor. Baksana hocam 85ler urfada urfa . Valla hakkımızda hayırlısı artık.
-
@marslı senin puanda 83 dü dimi urfada 78 79 sıra gelmiycek heralde bursadan daha popüler