ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
-
Kurumu arayan var mı ? Ben aramayı düşünüyorum ama başkanlığı değil de bakanlığı mı aramak lazım emin değilim.
-
Vallaha ben ÇSGB'nin hem Çalışma Uzmanlığı hem de AB Uzmanlığı sonucunu bekliyorum, ikisinin de yakın zamanda açıklanacağından umudum yok. SGK Uzmanlığı bile 4 ayı geçti hala açıklanmadı. Gümrük'ün düz memuriyetlerinin mülakatları biteli 3.5 ay oldu, referandum sonrası denildi. Aynı şekil 7 Aralık'ta girdiğimiz Gümrük AB Uzmanlığı sınavı bile hala açıklanmadı. İşgüzarlık mı başka bir şey mi bilmiyorum ama aşağı yukarı her kurumda var bir sıkıntı. Tamamen akışına bıraktım artık.
-
Merhaba arkadaşlar, bi 15 gün önce Kurumu aradım ve sonuçların ne zaman açıklanacağını sordum nazik bir hanımefendi internet sitesini takip etmem gerektiğini kendilerinin de internet sitesi üzerinden haberdar olduklarını belirtti.. Bikaç gündür ısrarlı bir şekilde yine arıyorum ama telefona kimse cevap vermiyor; rica ediyorum siz de arayın, bir bilgi alırsanız bizi de bilgilendirin. Belirsizlik insanı yoruyor...
-
CNN'de konuşan Sayın bakana sesimizi duyurmayı başardım. En geç pazartesi salı açıklamış oluruz dedi :)))) benim imzamı bekliyorsa en geç pazartesi salı günü açıklamış oluruz dedi:)))
-
@Aristo teşekkürler hocam , ab uzman yardımcılığı için dedi değil mi çsgb uzman yardımcılığı da bayadır bekleniyor ikisi aynı anda açıklansa da kurtulsak artık:)
-
@margaretthatcher hocam bana sorarsanız neredeyse hepsi aynı anda yürütülüyor. Bir kişi birden fazla yeri kazanmasın diye, listelerde karşılaltırma yapıldı diye düşünüyorum. Eminim işleri baya zor olmuştur, aynı anda hem sgk uzmanlık, çsgb uzmanlık, çsgb ab uzmanlık, sgk müfettişlik, çsgb müfettişlik ve sgk denetmenlik. Bir kamu kurumunda bu kadar sonuç yoğunluğu nadiren yaşanır
-
@Antimülakat cevap için sağolun hocam, haklısınız çok birikme oldu inşallah bir an önce sonuçlanır hepsi :))
-
@Antimülakat ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı içinde söyledi:
@margaretthatcher hocam bana sorarsanız neredeyse hepsi aynı anda yürütülüyor. Bir kişi birden fazla yeri kazanmasın diye, listelerde karşılaltırma yapıldı diye düşünüyorum. Eminim işleri baya zor olmuştur, aynı anda hem sgk uzmanlık, çsgb uzmanlık, çsgb ab uzmanlık, sgk müfettişlik, çsgb müfettişlik ve sgk denetmenlik. Bir kamu kurumunda bu kadar sonuç yoğunluğu nadiren yaşanır
hocam hepsinin ardı ardına açıklanma ihtimali var mı referandumdan önce ne dersiniz ?
-
@Sipsilimarpuc hocam referandum deyince işler karışıyor, 4 katı adaydan 3 katı aday elenecek anlamına gelen bir sonuçta rasyonel insan nasıl davranır? Benim açıklanma tahminim kesin doğru çıkacak anlamına gelmez ama zor görünüyor.
-
Sayın bakan saat dokuzda TRT HABERDE olacak SGK ve ÇSGB ile ilgili tweet atabilirsiniz !
-
@paretowilfredo hocam çsgb uzman yardımcılığı açıklandı , burasıyla ilgili bir duyumunuz var mı?
-
ÇSGB uzman yardımcılığı açıklandı arkadaşlar
-
ÇSGB'nin listesinin pdf adına dikkat eden oldu mu bilmiyorum. ab-uzmanyardımcılığı yazıyor.
-
@margaretthatcher dostum uzmanligin aciklanacagi bilgisini alabildim sadece. Burayi da sormaya devam edecrgim ama yakindir bence.
-
bunu da acıklasalardı ya. inşallah yarın
-
@paretowilfredo ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı içinde söyledi:
@margaretthatcher dostum uzmanligin aciklanacagi bilgisini alabildim sadece. Burayi da sormaya devam edecrgim ama yakindir bence.
hocam yok mu herhangi bir haber ?
-
15 kişiyi açıklamak bu kadar mı zor
-
bize daha yeni geçtiler bence
-
tanıdıgı olan yok mu. sorsa. bana siteye bak diyolar
-
Bakanlıkta kaç tane numara aradıysam ulaşamadım, başkanlığa zaten ulaşamıyorum. Çok saçma bu kadar uzun sürmesi.