O değil de asıl sabah gelenler "Nolmuş ya burada?" diyecekler. Sanırsın ikinci ilan geldi.
Neyse dostlar ben de derse geçiyorum. Allah'a emanetsiniz, hayırlı geceler dilerim.
Canlar sohbetimiz her zaman böyle şen olsun. Gülen yüzleri görmek çok iyi geldi bana. Hazır @paretowilfredo dan da begeniyi almışken günü zirvede bırakıyorum ve iktisata dönüyorum
@Hayatım-Sınav ve @turkkızı da teşrif etti.
Bu grup fire vermesin nolur ya inşaAllah mülakat da konuşuruz böyle ya amin
Guy çıkmış soruları çözen oldu mu arkadaşlar nasıl geliyor sonuçlar geçen sene bi 85leri gördü diğer sınavlarda 80 civarı en yüksek iller umarım yine 85lere çıkmaz valla ortalama 80-85 geldi benim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
@Grimmjow Sevin Sevin çok iyi devam konu da çalış kazan şu sınavı
Bende namaza gidiyorum gençler duamdasiniz her alanda rizkimizi isteyelim
................................
@Hayatım-Sınav iyi olcan tabi hayatın olmuş sınav bide kötü mü olcadin sende gari
@karakalpaklı Ben hep burdayım da yürüyüp izimi belli etmiyorum dostum :slight_smile:
@karakalpaklı öyle bi bakıyordum:)
@Hayatım-Sınav Ikinizin de taktik aynıysa demek ki.:) @turkkızı
@karakalpaklı taktik maktik yok;)))
@turkkızı bam bam bam diyorsun.
O değil de asıl sabah gelenler "Nolmuş ya burada?" diyecekler. Sanırsın ikinci ilan geldi.
Neyse dostlar ben de derse geçiyorum. Allah'a emanetsiniz, hayırlı geceler dilerim.
@ddguy Hayatın sınavları sinirleri laçka yaptıysa bu saatten sonra işlemez zati
@turkkızı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@karakalpaklı taktik maktik yok;)))
+1
@karakalpaklı iyi çalışmalar Şu çalışma azminizi biraz da bana bulaştırın lütfen
Bölge idare mahkemesi hala ilk derece mahkemesi değil di mi dostlar değişen eden yok
@Hannibal hayir hocam istinaf mercii bim ilk derece mahkemesi degil
@aycan teşekkürler hocam
Merhaba arkadaşlar guyda hangi şehri yazmaliyim. . Mardin ile Şırnak arasında kaldım. Nokta atışı dediğimiz hangi şehri tercih etmeliyim. Tecrubesizim yardimci olun lütfen