2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy ağaya sana urfa değil hiç bi yer gelmez dedim bende
-
@köyün-ağası kaderin üstünde kader vardırrr
-
@aylin duanla yaşamadım ki bedduanla öleyim
-
@aylin aferin kızıma tam bana yakışan evlat
-
-
Kamyonu sağa çekin inecem @aylin @köyün-ağası
-
@aylin arkadasları rahatsız etme lütfen
-
@hobbes84 bende öyle dedim yazdım izmiri nasip bakalım her şey gönlümüzce olsun.
-
GUY sınavna önceden girmiş tecrübeli arkdaşlar gerçekten nasıl çalşlr garrip bi sınav bı yardmcı olsanız? cıkmş soru yeter mi tekrr konu mu calsm ?:(
-
Arkadaslar sonuclar ne zaman aciklanir ile gore sira gelip gelmediği
-
@adam-simith cumartesi-perşembe arası bir gün
-
@adam-simith 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaslar sonuclar ne zaman aciklanir ile gore sira gelip gelmediği
Geçen yıl Cuma başvurular bitmişti. Salı günü mesai bitiminde açıkladılar. Belki bu yıl başvurular bittiği gibi bizim başvurduğumuz sayfada Yazılı sınava girme hakkı evet yada hayır diyebilir.
-
son iki gün.. hala kararsız olup sıralamada gerilerde olan ve önündekileri düşünen arkadaşlar için bir çalışma hazırlıyorum.yarım saate atarım inşallah( reel olarak sıralamasını görmesi için)
-
@karakalpaklı ankaraya mi cevir diyorsun yani:p yapayim mi ikinci deli yurekliligi acep
-
@kismetnasip Valla kimseye bişey demedim. Son gün vebale girmek istemem.:)
-
@hulyayasar Hocam çok sorulara tıkanıp kalmayın.Günde 1 saat göz gezdirseniz yeterli.Size tavsiyem bol bol konu çalışın çünkü sınavda net bilgi istiyorlar ki bu istenen bilgide öyle detay bilgi değil.Yorum sormazlar sınavda tvs,vergi hukuku,uit,hukuklarin hepsi,para banka,mali analiz ve hesap tablosunu iyice bakıp diğerlerine üstün körü bile baksanız size fazlasıyla yeter sonuçta sınav öyle çok net ayrım yapacak bir sınav değil herkes zaten 70 doğru yapabiliyor.Onemli olan bu saydıklarim iyi bakıp diğer alanlarada hakim olursanız sınavdan başarılı olma olasılığıniz yüksek.
-
@karakalpaklı yok yahu cevirmem zaten. Bana kalsa ceviririm ruyamda gormustum ankarayi aslinda 2 kez. Ama babam laf soz eder gelmezse. En iyisi uslu uslu kendi ilimi beklemek
-
@ddguy Sizin ana kız iliskiniz hala devam ediyo mu ya
-
@kismetnasip Gelir inş.:)
-
@aycan ediyo ana kız birbirimize bakmak için ders çalışıyoruz ondan biraz uzak kaldık da halen evladim benim