Zeytinburnu Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusu
-
-
Zeytinburnu Belediyesi 3 müfettiş yardımcısı alıyor, belediye müfettişliği güzel bir iş aslında yerin sabit işin az ayrıca maaşı da iyi diye biliyorum.
-
Belediye müfettişliği iyidir. Maaş, iş tatmini ve prestij her anlamda doygunluk sağlar.
-
@Antimülakat Aşağı yukarı maaş durumu nedir :slight_smile:
Bir de başvurular elden yapılacak demiş.Sırf bunun için İstanbul'a gitmem gerekecek.Aileden biri götürse evrakları olmaz mı acaba?
-
@escobar_p hocam normal müfettiş maaşı yanı sıra, sosyal denge tazminatı veya başka isimler adı altında belediyelerde ek ödeme (İkramiye gibi.) oluyor. Tahmini Belediyelerde çalışan bir müfettiş aylık 6 bin tl civarı alıyordur.
-
illa şahsen mi başvurmak gerekiyor ?
-
Bizzat başvuru ile alakalı bimere yazdım ama nafile posta ile kabul etmiyorlar. İlla elden teslim gerekiyormuş
-
belediye müfettişi olarak bi kaç bilgi vermek isterim;
göstergesi 3600 makam tazminatı 1000 görev tazminatı 7000
maaşı 3580 lira. bunun yanında 786 lira sosyal denge tazminatı -ki en yüksek tazminat miktarı-, yapılan yemek kartı sözleşmesine göre ki bize 300 tl yemek kartı ve ev adresi ile iş yer arasındaki vasıta sayısına göre de yol parası yol kartına yükleniyor.
rahat iş, tatmin olamayabilirsiniz yeterince ki bende durum o.
bunun dışında sormak istedikleriniz varsa cevaplarım. -
@kombassankoma hocam belediye müfettişliği şartları gayet güzel gibi neden tatmin yaratmıyor ben tam anlayamadım. Belediye siyasi olduğu için mi?
-
P35 75 üstü istiyor ama tahmini kacla kapatır bi fikri olan var mı ?
-
öncelikle mevzuat açısından kendimizi geliştirecek pek bir şey yok, idari soruşturma odaklı çalışıyoruz bu yüzden kendimizi yenilemek ve bir şey öğrenmek zor bizim için. çalışanlar içinde memur sayısı gittikçe azalıyor, tamamen hizmet alımı ile çalışan alıyoruz pek tabi bunlar da siyasi alımlar oluyor. aslında daha önce de bahsetmiştim ne beklediğimiz önemli; iyi maaş, rahat ortam belediyelerde var ama bana dış denetim yapabileceğim, sürekli bir şeyler öğrenebileceğim, körelmeyeceğim özel sektör ayağı olan bir meslek daha cazip geliyor, aslında bunlar tamamen kişi ile alakalı. bunlar başka birine cazip gelirken başkasına gelmez. durum budur.
-
Başvuralim bakalim umarim alinacak kisiler belli degildir
-
@kombassankoma hocam işe kabul edilirsek. yeterliliği vermeden önce ya da sonra başka bir il belediyesine geçiş yapabilir miyiz? örneğin konya ya da izmir.
-
@jungss yeterliliği vermeden önce hiçbir yere geçiş yok, yeterlilikten sonra ise belediyeler arası gerçekten çok zor, tanıdıkla hallolacak işler ama imkan var tabi naklen geçiş için.
-
Her Belediye üçer beşer böyle müfettiş alsa A grubu adına büyük şans olur bizim için ama bu tarz ilanlara çok az rastladım. Diğer belediyeler el altından mı müfettiş alıyor anlamadım ki.
-
@eomer aynen öyle oluyor hocam. hangi partininse oranın il başkanının önünden geçmesi gerek listenin.
-
@eomer el altından müfettiş alımı diye bir şey yok hocam, tüm teftiş kurulları aynı usulle alıyor fakat sıkıntı şu bazı ilçelerde teftiş kurulu bile yok, bazılarında yaş haddini bekleyen müfettiş dolu, çoğu ise naklen müfettiş alıyor yani başka bir kurumdan yeterliliğini almış, mesela bir vergi müfettişi arkadaş geçenlerde belediye müfettişliğine geçmiş. ama sınavsız, mülakatsız bir alım yok müfettiş yardımcılığı için.
-
@özlemm 2015'te 85 puanla kapamış 60 kişi çağırmışlar ama ne yazık ki sınava 9 kişi girmemiş bile, bu nasıl vurdum duymazlık anlamak mümkün değil bunun yaptırımları ağır olmalı ama maalesef olmuyor. bu da kaynak http://www.zeytinburnu.istanbul/Genel-Duyurular/Mufettis-Yardimciligi-Yazili-Sinav-Sonuc-Listesi
-
bir belediyeden diğer belediyeye geçiş zor arkadaşlar onu bilerek girelim mutlaka
-
@kombassankoma Yanlış uygulama hocam. Her alanda nitelikli,dinamik,genç arkadaşlarla yola çıkılmalı.Bürokratik hantallığa sebebiyet veriyor bu durum.
Zaten A grubu adına doğru politikalar uygulansa bu kadar sıkıntı çekilmeyeceğini düşünüyorum.