WhatsApp Durumlarınız
-
@Phoenix insanlara karsi degil kendine karsi rahatlayabilmelisin vicdanen
-
@Phoenix WhatsApp işte hocam sürekli değişiyor durumlar sıkıntı yok, zaten kaldırmıştınız iletinizi.
Mesela benim şu an için 'Meşgul' oldu. -
Ben tek siz hepiniz
-
Gerçek şu ki; havaalanları düğün salonlarından daha samimi sarılmalar görmüştür ve hastane duvarları da cami duvarlarından daha fazla inanan.
-
@Fabrizio Efsaneler kuşağından bir paylaşım hocam resmen
-
Allah fukarayı sevindirmek isterse önce eşeğini yitirtir, sonra buldurur.
-
@Destan Hocam yemin ederim aradığım kan sensin. Halktan biri. Geri kalan herkes popüler kültürün yansımasını yansıtırken sizin bu paylaşım beni derinden etkiledi.
-
@Phoenix Estağfurullah, yüzünüzde bir tebessüm oluşturduysam ne mutlu bana güzel kardeşim.
-
Midemi bulandıran onlarca insan varken yaptığınız şeyin değeri çok büyük. Allah razı olsun.
-
@Phoenix yazmayacaktım ama;tutamadım kendimi...genelleme yaparak o savunduğunuz samimiliğe demir bir perde çektiniz, yaptığınız ithamda o kadar netsiniz ki (ne yazık ki) herkesin kalbini açıp içine bakmış gibi lanse etmişsiniz. 'Herkes' çok geniş bir kavram, yorum yaparken hakkı da gözetirseniz yazdığınızda daha da samimi olursunuz.Burada size sataşmıyorum sadece genelleme yaparak Hakka girdiğinizin farkına varın istedim.
-
@2525 Hocam kendisi de benim gibi sitede yönetici o yüzden direk iletişim kurduk. Söylediğimiz her cümlenin de kendi aramızda işaret ettiği bir manası bir hatırası var. O yüzden her konuda ve herkese hakkaniyet hassasiyet ile yaklaşmaya çalışırken burada gaflete düşecek değiliz. Bir yanlış anlaşılma olmuş olacak ki size bu cümleleri yazdırmışız. Düşündüğünüz gibi bir kapsamı olmadığını temin ederim. İyi günler dilerim.
-
@Phoenix Yönetici olduğunuzu biliyorum, aranızdaki muhabbetle alakalı bir yorum yapmadım zaten, Allah daha da artırsın, kullandığınız HERKES kelimesi o iletide hoş durmamış ya da düşüncenizi karşılamamış diyelim bunu iletmek için yazdım. İyi akşamlarınız olsun.
-
az önce öğrendim sığması halinde yeni whatsapp durumum olacak "hiçbir şeye hayır demeyenin evet ine itibar olunmaz"
-
An itibariyle degistirdim ve yazdim ki " Dusundugum icin mi varim yoksa var oldugum icin mi dusunuyorum. "
-
......................
-
Kpss'ye başladığım günden beri hep aynı. ''Durumsuz''
-
-
Epey bi zamandır PP ile durumu paralel şekilde kullanıyorum.
Şu anki PP
Durum
"Abi elli lira verir misin?"
-
@kalpkalpkalp realistsin; şu an ki bizi yansıtan en iyi durumlardan
-
Sonunda bitti.