Pazartesi Günü ( Sendromu,Anlamı, Hava Durumu, Dizileri, Yapılacaklar,Tatil, İş vs) Hakkında Konuşalım
-
Ankara trafiğinden eve gitmek nasip olursa şayet yemekten sonra sigara+kahve en büyük keyfim olacak sanırım
-
@-Deficit- yazarken aklımdaydın
-
@sabırsız sigara sağlığa zararlıdır. Kınıyorum sizi efendim.
-
@paretowilfredo sevdiğim bir arkadaş var sigaranın keyifle içilebileceğine onu görünce karar verdim o kadar da zararlı görünmüyor artık Ama yine de tek tük içerken bağımlı olmamak için mücadele veriyorum.
-
Eve geldim şu an, başlıklar arasında gezindim biraz ve ne kadar yorgun olduğumu fark ettim, pazartesi günleri resmi tatil olmasın mı ? Ne kadar güzel dizi izleyeceklerinden bahsetmiş arkadaşlar, keşke ben de bir şeyler izleyecek fırsata sahip olsam :radioactive: .
-
Walking dead, içerde felan derken bugün bunaltıcı olduğu kadar rahatlatıcı. Tabi insan Tatar Ramazan olsun istiyor haftanın 5 günü. Ama buna da şükür.
-
İşten ciktik, iş seyahati icin ucaga bindik.
Allah herkese pazartesi sendorumunu tatmayi nasip etsin tabi, issizlikten evladir.
-
@sabırsız Hocam eve vardınız mı, ailece sizi merak ediyoruz .
-
@tataRamazan Gün gelecek ve her gün kanallarda sadece Tatar Ramazan oynayacak. Bunun hayali seni ayakta tutacak koca yürekli adam.
-
@Destan evdeyim şimdi hayalleri gerçekleştirme yolumda koşma vakti ️
-
@Phoenix yaa. kpss maratonuna başlamadan önce sürekli takip ettiğim ama artık hangi bölümde kaldığımı dahi hatırlamadığım bir dizi. siz yazınca hatırladım bak vaktime kıyıp da izleyemiyorum
-
Pazartesi dururken Çarşambayı alan sele yazıklar olsun.
-
Standart bir günün ardından eve dönüş ve en büyük eğlence olan evlat ile delirmeceler. İş olayı işin araçsal boyutu, amaç çoluğa çocuğa karışmak dostlar
-
@Antimülakat bir sürü küçük sinirli Tatar Ramazan'ların dolaştığı bir ev hayal ediyorum. Bu hayal beni ayakta tutuyor.
-
Evet arkadaşlar bir pazartesinin sonuna geldik. Yarın salı başlığına da hepinizi muhakkak bekliyorum . Haftaya pazartesi burada görüşmek dileğiyle.
-
@Destan ben haftaya pazartesi gününe kadar bu başlıkta kalabilir miyim? Çünkü bazı insanlar sadece iyi başlangıç yapabilirler.
-
@Sahrud hocam işin iyice suyu çıktı zaten. Game of Thrones felan bütün diziler iyice saçmalamaya başladı. Bir şeyler olacak diye izliyoruz da nedendir bilinmez hep önümüzdeki haftaya kalıyor. Kafayı yedim yiyeceğim. Zaten yayın hakları konusunda Türkiye'de dikkatli olmaya başladılar yarım saatlik diziyi izlemek için 3 saat internette link arıyorum.
-
Eveeeet pazartesi geri geldi . Bu hafta ve her hafta haftanın konusunu belirleyip o konu üzerinden devam edelim diyorum arkadaşlar. Önerilerinize açığım .
-
@Destan İZBAN'da yaşanan grev nedeniyle şehir içi trafiğinin kilit seviyesine nasıl geldiği ve grev sonrasında da yolların ne kadar açıldığı mevzusu haftanın konusu olmasa da haftanın anlam ve önemi olarak yerini almalı diye düşünüyorum.
-
Haftanın konuları
-
Riekerink'in istifası
-
Döviz'deki gelişmeler
-
Başkanlık sistemi
-