SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaslar gecmis olsun oncelikle. Sona geldi demistim sukur kurum beni uzmedi ama sizleri uzdu. Keske daha guzel bir netice olsaydi da biraz daha bekleseydiniz. Oncelikle bekledigimin cok altinda.puanlama.yapilmis. cok cimri davranmis kurul. Zor bir sinav olmamasina ragmen alinacak sayinin yari oraninda kazanan ancak cikmis. Kazananlara hayirli olsun diger kardeslerim de muhakkak ki kumaslari belli insanlar. Baska sinavlar da haklarinizi alacaksiniz insallah.
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim ama böyle olunca gerçekten üzülüyorum neden o sayı tamamlanmaz ki
-
@sabırsız başkaları için üzülen yüce gönüllü insanlara saygım sonsuz
-
@tataRamazan üzülmek dışında başka bir şey gelseydi elimden keşke. yani çapım belli
-
Kazanan sayısı oldukça az, çok mu zordu sorular? Katılan arkadaşlarımızdan kazanan var mı? Sorular ne zorlukta idi?
-
Bu ileti silindi! -
Ben de aynı şekilde tavsiyelere açığım.
-
@paretowilfredo 2.bir SGK müfettişliği sınavı gelme ihtimali var mı geçmiş yıllar olduğu gibi?
-
benimde ilk yazılı sınavımdı fakat arkadaşların sınav hakkında düşüncelerine katılıyorum.ortalama zorluk seviyesinin bi tık altındaydı.ben elimden geleni yaptım ama çok da ümitli değildim açıkçası.işin asıl garip tarafı bu sınavı sadece 25 kişinin geçmiş olması.
-
Yazılı sınav sonucuna itiraz edilebilir mi @paretowilfredo
-
@Wicksell elbette 10 günlük rutin sure burda da gecerli olmali.
-
-
Arkadaşlar kurumu arayıp bilgi alabilen var mı teftiş kurulu başkanı 100 kişilik yeni alımın yapılacağını söylediğine göre artık açıklanması lazım sonuçların 25 kişi dediğin nedir ki
-
Sonuçlar az sonra açıklanıyor arkadaşlar. Kazanan arkadaşlar için hayırlı olmasını diliyorum..
-
Hayirli ugurlu olsun dostlar insallah 25 firesiz alinir bekliyoruz hayirli haberlerinizi
-
Zaten 60 kişilik kontenjan doldurulamamıştı inşallah 25 kişi de mülakatı kazanır hiç kimsenin emeği zayi olmaz
-
-
25 te 22. Allah utandirmasin dostlar.
-
sırayla gelir hepsi de ÇSGB'yi bekleyenler daha uzun süre bekler gibime geliyor.
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim.inşallar bizde bu sevinci yaşarız. sgk denetmenliğinden feragat dilekçesi yazarsanız bizimde şansımız artar belki.teşekkürler:)