@2525 krdsm ben en sona brktm dkktli okudm devlet mudahalesnden bahstmiyor orada geliri paylasmalarndan bahsediyor kami ozel diye yazmasm sebebi kafa sktrel gelir dagilima gtsn diye.. Nyse krdsm hayrlisi olsn.d
2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kpssa 1+1=2 desem ona da muhalefet edicen mi ?
-
@mehlikasultan bekle bekle sabır kalmadı.bari bu sınavı erken açıklasalardı.
-
-
@mehlikasultan. Yilda bir sinav yapiyor 10000 bin optik okumakta nr var canimizi alacaklar ya
-
@economistic hayırlısı olur inşallah
-
@ucanizmirli hocam zaten soruda müdahale vardı ama
üstte açıklamıştım ama görmediniz sanırım doğruluğunu yine idda etmiyorum
fonksiyonel gelir dağılımda üretim faktörleri( toprak müteşebbis emek v.s gibi)
-
-
@2525 yaw arkadaşlar siz mi yanlış okudunuz ben mi. Ben hiç müdahale vardır diye bir şey okumadım soruda o yüzden dedim fonksiyonel gelir dağılımı diye. Hatta ilk başta şaşırıp sektörel gelir dağılımını işaretledim aynı şey diye sonradan düzelttim
-
@ucanizmirli Ben muhalefet etmiyorum.Sadece diyorum ki kesin ve net konuşup cvp bu demen yanlış.cvbın doğru olabilir.Sana şöyle açıklayayım o zaman bu muhalefet etmek değildir senin attığın fotoda devlet müdahalesi ikincil gelir dağılımı diyor.özel ve kamu sektörü ayrımını insanlar sınavda farklı düşünmüş olabilir o yüzden dedim.Bunu algılayabiliyo musun? Bu yüzden 1+1=2 gbi kesin bişi olmuyor insanlar yorumladığı için.Cvbın doğru olabilir bn bundan dolayı kesin konuşma dedim sen bu şekilde cvp vermeyi tercih ettin
-
@2525 krdsm ben en sona brktm dkktli okudm devlet mudahalesnden bahstmiyor orada geliri paylasmalarndan bahsediyor kami ozel diye yazmasm sebebi kafa sktrel gelir dagilima gtsn diye.. Nyse krdsm hayrlisi olsn.d
-
@economistic 3873345
-
@Ülkü http://www.ua.gov.tr/kurumsal/haberler/2013/10/08/uzman-yardımcısı-sınavının-soru-ve-cevapları hukuk a grubu 18. soru sebepsiz zenhinlesme sorusu sinavdaki soru degilmiydi arkadaslar
-
@ucanizmirli sen a mıydın , bende de yoktu
sorular farklıydı galiba
-
@Mmrtz mudahele yoktu kamu ozel mal ayrimi vardi ben bu sekilde okudum ama nolcak bakicaz
-
@Ülkü bende bu numaradan aradım...bence bir kişi daha arasın bakalım ona da aynı cevabı mı verecekler
-
@2525 doğrudan yardım demek maddi anlamda durumlarında iyileştirme yapmak değil mi e bu adım maddi olarak yardım yapıyor sosyal yardım derken ise neyden kastettiği belli değil ama herkesin aklına ilk makarna kömür gelir o yüzden ikisi de olabilir
-
@kpssa anladım ben hocam sen dedin cvp ikincil gelir dağılımı o yüzden ben birincil diyince sinirlerin bozuldu. tmm cvp ikincil olsun seni mi kırcam
-
@Mmrtz ben hatırladığım kadarıyla yorum yaptım benimki yanlış olsun önemli değil
Zaten iddialı olarak yorum yapmadığımı belirttim.
-
@by123 kanka evet sanırım b şıkkını silip yapıştırmışlar
İyi bulmuşsun
-
@aylin ben de a idim. Hiç de müdahale vardır fln diye bir şey de okumadım o yüzden içim rahat