Guy sonuç bekleme platformu:)
-
@senendeksi nereyi yazdiniz hocam
-
@Kullanıcıadi antep
-
Sonuçlar 16 saate açıklanır gibi hissediyorum
-
............
-
@Antimülakat birde puanlarla ilgili birşey söyle lutfennnnnnn
-
Şimdi ben bu sınavdan kaç alırsam seçtiğim şehir 1-2 fazlasıyla kapatır. 3 senedir olduğu gibi.. Kalbim aşırı yerinde duramıyor
-
Vayy beee
-
Şimdi sinav hizmetlerini aradim. Bazi sorularla ilgili itirazlar varmis. Onlar üstadlar tarafindan değerlendiriliyor bitince yayinlanir denir. Kac soruya itiraz edildi diye sordum o kadar ayrintili bilmiyoruz dedi ordaki gorevli. Biraz daha bekleyecegiz anlasilan..
-
Gel vefasız gel vicdansız demek geliyor içimden başlığı her gördüğümde:)
-
Sitede bi hareketlilik var bazı tarihlerle oynuyorlar ama bizimkide gelirmi acaba diye heyacanla yeniliyorum
-
Her sene max 24 saatte açıklanan sınav 4.gününde hala açıklanmıyor. Bizim kafalarını anlayamadığım adaylar da oturmuş üç beş soruyu tartışıyor. Bu tipler en fazla guy olur. O da anca birilerinin hakkına girerek.
-
Önümde tarih notları 1 sayfa okuyorum hooop telefon.. olsada olmasada bir an önce açıklansada telefonu şöyle bir kenara atsam
-
Neden açıklanmıyor
-
@Priss Bugün açıklanıyor artık der misin
-
-
Yani dostlar umut kırmamak adına artık bişey de diyemiyorum üstadın dediklerini yazdım dün. Ama hala bi ses yok umarım en kısa zamanda açıklanır.
-
@Priss Bugün için tahminen yüzde kaç diyosun gelme olasılığını. Bi de İstanbul kapatma puanı için bir tahminin var mı yakalamışken bunuda soruyum
-
@Ülkü bişey diyemem inşallah açıklanır. İstanbul 75 diyorum ya da 76
-
@Priss Anladım teşekkürler umarım en azından haftaya falan sarkmasın
-
@Priss peki hocam antalya ve izmir hakkında bi görüşün var mı?