2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Tuğrul koçer uyuyun demiş arkadaşlar
-
@holywind ben ıstanbul ıcın sınava girdim o yuzden cok tedirginım
-
@sofuoglu o vakıf katılımın allah belasını versin bimer üzerinden vakıf katılım genel müdürüyle her hafta yazışıyoruz nerdeyse. "sınav kağıdımı gösterin" diyorum "yoğunuz bekleticez sizi" diyo. 3 ay geçti nerdeyse ortada cevap kağıdım yok.
-
@wesley10 Tuğrul hoca hevesimizi kursağımızda bırakmaya iyi alıştı
-
@Pigou33 13 mayıs da yapılan sınav bugün açıklandı mantıken 14 mayısta ki sınav da yarın açıklanmalı.
-
@Hipokrat gelecek kardeşim maliye ve hukukda
-
@ucanizmirli bu sene gerçkten biraz tutarsız olsada iyi sordular iyikide öyle yaptılar çalışan ve çalışmayan ayrılıcak.bu yüzden ben %90 kabul eder diyemiyorum ama o soru zaten açık bi soru değil benim şahsi fikrim.boşver ben artık soru konuşmuyorum
-
@umudumol izmire de 310 kişi girecek en az 40 kişi de aynı puanı alsa 350 desek bence oda 76 79 olur gibi inşallah en düşük olur.
-
@sofuoglu soruya gelirsek ben de şu dilekçe sürelerinden gittim 30 ar gündü ya o dilekçeler ona güvenip 30 dedim
-
evet kim nerden duyum alıyor insanları boşuna heveslendirmeyin 2 gündür pc başındayız zaten
-
@darkpassenger 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaslar 16. Soru a kitapçığında hangi şıktaydi?
-
Arkadaşlar 78 e kadar düşecek bence çok çelişkili soru vardı hele istanbul varya üff 74 ü görebilir
-
@kpssa güzel sordular iyiki de böyle sordular. ilk günden beri diyorum hak eden kazansın diye. sınava 1 hafta kala sadece imece çözmeyle olacak iş değildi bu. hak eden kazanacak inşallah
-
@ucanizmirli valla üstad mülakata giren arkadaşlar da kurumun vasatlığından ve ciddiyetsizliğinden gem vuruyorlardı.Belki kazanmamız bizim için daha hayırlı olmuştur ben olaya öyle bakıyorum,zaten sınavın sistematiğinde sıkıntı vardı kaç kişi alacağı belli değil,4 saat aralıksız sınav vs vs.Neyse sal gitsin üstad guy mülakat hazırlıklarına başla sen :))
-
@darkpassenger kanka şu muhasebe de hangi soru değişcek
-
Her an açıklanabilir... Yarın diyende bugün diyende sadece tahmin ediyor. Bu öyle öğrenecekleri bir bilgi değil arkadaşlar. Kimseden medet ummayin. Her an olabilir...
-
@Kullanıcıadi d sıkkıydi
-
@Hipokrat 18 soru karşılık değil komisyon olacak
-
@sofuoglu sonuçlar açıklansın ilk işim gidip takım elbise almak olacak. hayatımda bir kez takım elbise giydim o da sınava başvurmak için fotoğraf çektirirken gib değerimi bilsin
-
soruların degısmesı bır nevi iyi oldu cunku cıkmıs sorular ezberleyıp sınava gırıyordu ınsanlar ve bunun adına basarı denıyordu.bu sene emek verenlerın sınavı olacak bu sınav. 2015 sınavından cıktıgımda ona zor demıstım ve 79 almıstım. ama bu senekı sınavdan cıkınca 2015i mumla aradım.bence puanlar hayli düşecektir. kpss de 85 ustu alan arkadaslalrım bile 10 15 yanlıştan bahsedıyorlar.ki bu kısıler çalışmayı hıc bırakmamıs kutuphaneden gerı gelmemiş ınsanlar.