2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@jackosman 77
-
@gokhangermen Eyvallah olmadı demek ki ... Neyse
-
herkese merhaba.anca kendime gelebildiğim için kazanan arkadaşları tebrik edebiliyorum. ilk senem ilk kurum sınavımdı açıkcası senelerdir bu işe emek veren insanları görünce üzülmek şımarıklık gibi geliyor belki ama üzüldüm.bu süreçte idari yargı sayıştay vb sınavlara da girdim sadece özgüvenimi kaybetmeme sebep oldu burda da 71 yapmışım bi tekme daha yemiş gibi hissediyorum umarım pazara kadar toparlaniriz ayni haleti ruhiye icinde olan arkadaslarla.Kazananlari tekrar tebrik ediyorum
-
@extraordinary kardeşim sıkma canını bi kapı kapanır diğerleri açılır
-
puanlarının bekledikleri gibi olmadığını söyleyen arkadaşlar ,gruplarda dolanan cevapları kontrol ettiniz mi acaba ? , o dolanan cevapların doğru olduğunu düşünüyorum benim puanım tam hesapladığım gibi geldi
-
@extraordinary Ya zaten hakimlik ve sayıştay çok çok zor sınavlardı onları kazanamadım diye üzülme ve daha ilk senen olduğu için inşallah bir dahaki guyu kazanacaksın. 71 de iyi bir doğru sayısı yapabileceğini gördün bir dahaki sınava eminim daha iyi alacaksın.
-
arkadaslar tercıhınıyap'da guy ıcın avantajlar gibi bir haber vardı hatırlayan lınkını atabılır mı
-
İstanbul 83 ile ben de içerdeyim
-
Hayırlı olsun arkadaşlar ben de mülakattayım çok şükür.İnşallah daha ileriye gidebilme imkanımız olur.Herkes için hayırlısı olsun inşallah
-
@Ülkü umarim hocam tesekkur ederim^^ hepimizin hakkinda hayirlisi olsun emeklerimiz boşa cikmasin.
-
-
GİB e teşekkürler daha fazla bekletmediği için yoksa sabaha kadar yine Gib sayfasını yenileyip duracaktık.Sıralamaya giren arkadaşlara mülakatta başarılar asıl önemli olan mülakatı geçmek. Sıralamaya giremeyen arkadaşlar inşallah ilerde daha iyi konumlara gelirsiniz canınızı sıkmayın hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Kazandım çok şükür. Burda bi çok insan emek verdi bi kaç puan altında alıp listeye giremeyen dostlara sınavda işleri yolunda gitmeyip yine de emek vermeye devam edenlere de Allah nasip etsin inşAllah.
-
Ya @atiba yada @atibareis diye biri 16.19 dedi harbiden 10 dk önce açıklandı anca kendime gelip yazabildim helal olsun bildi adam saatine kadar bende listedeyim İstanbul için kazananlara mülakatta başarılar diliyorum kazanamayan arkadaşlara asla pes etmesinler gerçekten oluyor pes etmeyince ve KPSS çalışsınlar herkese kolay gelsin başarılar arkadaşlar.
-
ilk senesi olup da basaramayanlar cok da üzülmesin bence. ben üniversite son siniftan beri kesintisiz sekilde olmasa da 3 yildir a grubuyla uğraşıyorum.
gecen yilki guya saglik sorunlarindan giremedim, bu yil girdim ilk giriste de mulakata kaldim cok sukur. he elense idim kendi basarisizligim der, kabullenirdim.
ama mulakatta basarisizlik gibi birsey de yok. hic yere elenme gibi bir sonla da karsilasabiliriz. en acısı da bu olur heralde. acikcasi bu yuzden pek sevincli bile degilim. hatta annem yuzumu gorunce kazanamadigimi dusunmus:)
insallah gercekten ihtiyaci olan ve hakedenler mulakattan da basari ile gecer...
-
İptal olan iki soru neydi?
-
@torpil-siz evet yaa bende demistim hatta 16. 30 a da raziyim diye. Ama saka yapiyo saniyordum
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@holywind Sadece bildiğim soruya cevap veriyim. Mülakatlar Ankarada oluyormuş tüm iller içinde
-
- Mülakat Ankara da olur.
- Onu bende bilmiyorum.
- Mutlaka yüksek lisansa başvur. Başvurduğuna dair belgeyi askeriye ye götürürsen tecil edersin.