2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Priss @safiTÜRK69 ne zaman açıklanacak?
-
@atibareis sahalarda olduğu kadar forumda da agresifsiniz Atiba bey.
-
@reagan konuşmayacaksın o zaman seviyesi yerlerde insanlar bilmem ne insanlar diye bu tip ithamlarda bulunmayacaksın sen kimsin ki asıl milletin seviyesini sprguluyorsun. Haddini bil
-
@Priss sözüm söz:)
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@istisna ne yapayım kardeşim senin gibi belden aşağı mı vurayım. Hakime söyle iyi tetkik etsin diyor doğru olsa bile söylediği böyle mi söylenmesi lazım..
-
@istisna bir adam cok iyi olup ilk basamak olarak guya girer sonra yavas yavas yukselir baska yerlere gider sayistay olur sgk olur vs.. bu platformda kimsenin babasinin platformu degil ve cik diyemez kisi once kendi haddini bilmeli
-
@Teklif-eğrisi o zaman bu platformda ne kouşuluyorsa saygı duymak zorunda ister soru tartışırım ister puan. Senin ist sayısal mezunu olman daha seviyeli oldugun anlamına gelmiyor. Bunun afrasını yapan adamın özgüveninde sorun vardır. Neyin ispatındasın sen.
-
@Teklif-eğrisi abi saçma sapan laf ediyor seviyem iyi olsaymış Guyana başvurmazmışım. Kaymakamlık mülakatı kazanan sayıştay sgk kazananlardan başvurdu.. Adam orda atı bağlasan diyor laf edemiyor ben seviyeye bak deyince zoruna gitmiş.
-
@istisna bir onceki yazdigimi okusaydin soru sormazdin
-
Herkes tartışırken laappss diye sonuçlar gelse de rahatlasak.
-
@Priss hocam her sey hazir aciklancak bugun diyodun son durum nedir acaba
-
Şurda iki kelam edip stresimizi atıyoduk şimdi sizin saçma sapan mevzulardan çıkan seviyesiz tartismalarinizi okuyoruz. Umumda konusurken rica ediyorum üslubunuza dikkat edin. Kimse buna mecbur degil. Birbirinizle derdiniz varsa gidin ozelden halledin forum bu imkani saglamis size. İkili atismalarinizi seviyesiz ve ukala soylemlerinizi okumak zorunda degiliz. Yeni gelen birkac uye forumun tadini iyice kacirdi. @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli rica ediyorum bir el atin şu işe. Huzurla sohbet edecegimiz guzel bi ortam var diye sevinirken huzursuzluk sebebi olmaya basladi burda konusulanlar
-
Bekçilikle vazifelendirilmiş gibi eğitimde, ahlakta, sosyal hayatta ve bilumum insan merkezli her yerde volta atan tiplerin acilen ağızlarına ağızlarına kürekle vurulduğu vakitler gelmedikçe insanları aşağılayan, ben süperimciler tıpkı geceleri üreyen kara böcek gibi yayılacaklar ve sükun ile huzur hayalleri süslemekten ibaret olacak.
Ben en iyisiyim diyerek insanların tartıştıkları konuların senin haysiyetine yönelmediği halde önemliliğine önemsizliğine atıfta bulunup semra kaynanayı oynayan çakma enteller, sizin kökünüzü kazıyacağız inşallah. Sana mı düştü birader? İsteyen istediğini tartışır, seni ne ilgilendirir bu durum? -
@Teklif-eğrisi @istisna arkadaşlar birbirinizle sorununuzu özelden çözün, insanları huzursuz etmeye hakkınız yok.
-
@Priss inşallah hocam sagolasin
-
@reagan ...........
-
@aliveli Reis sen de çevik kuvvet gibisin valla. Anında müdahale.
-
@karakalpaklı hocam kırmak istemiyorum insanları yoksa engellemek zor değilde.
-
@gmsmustafa http ://www.muhasebetr.com/yazarlarimiz/koray/093/ burda var hocam örnek çözüm ben verilen sipariş avanslarından eminim bi kaç yerden daha araştırdım ..
@reagan arkadaşınıza katılıyorum hocam mevzuatı okumuştum sanırım bk78. Maddeydi kişi borçlanmadığı edimi yerine getirirse bunu hata ile yerine getirdiğini ispat ederse sebepsiz zenginleşme hükümlerinden faydalanabilir..