Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX hocam öyle deme seni daha iyi şeyler bekliyo
-
@nefiseok orasını Allah bilir hocam, inşallah öyledir.
-
@kizilderili Hocam Allah razı olsun, emeklerinin karşılığını alman dileğiyle
-
@wesley10 Allah sizlerden de razı olsun hocam umarım hepimizin gönlünde olan hakkımızda hayırlı olandır.
-
TAG: #SGKVakitTamam
-
-
@economistic Hocam buna da şükür diyelim
-
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
nerdesiniz arkadaşlar
Olay yerine yakınım : ) Twitter boş geçmem her zaman görev yerindeyim.
Bir yandan Survivor bir yandan Euroleague Basket maçı bir yandan da tarih - coğrafya bakıyorum. ( Sur'a üflenirken namaza durmak gibi ) -
.................
-
@economistic ben ordayım hocam, dag başı pencere önünde tek çizgi 3G ile atıyorum twitleri valla
-
Şu videoyu başkana izletecem diye elim ağrıdı tweet atmaktan umarım görürde izler
-
Ya bu ara çok çok yoğunlaştı benim işler,o yüzden foruma da sadece geceleri girip bakabiliyorum kusura bakmayın arkadaşlar etkinliğe de katılamadım.
-
Açıkla artık açıkla...
-
@mhmmt gümrük bakanlığı ile SGK aciklamamak için birbirleriyle kapisiyorlar
-
Sanırım herkes gk-gy kasıyor.
-
@pikaçu yok hocam sadece hayal kuruyorum. Çoook yoruldum.
-
şu saatten sonra kpssden sonra açıklasa daha iyi... şuan sn.başkanın elinde olan bir şey yok,yani başkanı etiketlemenin bir anlamı yok.listeler sayın bakanın onayına kalmış.fakat ne zaman açıklanır bunu kimse bilemez.
-
@hope kpss den sonra açıklanmasının kime ne faydası var? Kazanan mutlu olacak, olumsuz olan da önünü görecek işine gücüne bakacak. Yönetmelikte bakanın onayından bahsetmiyor, bakanın onayını beklediğini de düşünmüyorum. Soruşturmalarin beklendiği tüm kurumlar tarafından ifade ediliyor hepsini aradım her ne kadar saçma olsa da hepsi soruşturma beklediklerini söyledi. İnşallah daha fazla sürüncemede kalmaz
-
Yarın Kpss ye girecek tüm dostlara başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun. Benim yerime de gol atın, malum ben jübile yaptım