KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
Gittikçe umudumu yitiriyor.Sadece ders çalışmak yetmiyor ne zor bir süreç .Çaresizlik :(((((
-
@kamu kardeşim zor biliyorum ama çalışmayı bırakırsan keşke dersin bunu dememek için daha önce defalarca bunalmış,bıkmış hatta zaman zaman bırakmış kardeşinden sana tavsiye bırakmazsan sonucu güzel oluyor hamdolsun.
Allah yardımcın olsun inşAllah. -
Ekonomi bakanlığı sınav açacak mı arkadaşlar?
-
Nerde bu ilanlar! Guy,göç bekliyoruz
-
@tarziktisat dogru kardeşte...b bayan için çok zor..özeldede çalışmak istemiyorum..
-
@kamu zordur bilirim bu süreci yaşayan herkes bilir. Ancak yılmak yok bıkmak yok Allah yardımcın olsun
-
@tarziktisat siz atandınız sanırım darısı bize çok tşkler
-
Bugünkü resmi gazetede yapılan dizenlemeyle üniversitelerin idari kadrolarında kadro değişikliği yapılmış. Birçoğunda mhuy kadrosu açılmış, yakın zamanda mhuy ilanı gelebilir şeklinde yorumlayabilir miyiz?
-
Gelecek seneye kadro talep edecekleri seklinde yorumlayabiliriz kardesim
-
guyla ilgii duyum varmı @paretowilfredo paretowilfredo
-
@kamu teşekkür ederim.
-
İskur dan bi haber var mı? @paretowilfredo tesekkurler.
-
Arkadaşlar bence GUY u Anayasa referandumu için ilana vermiyorlar. Referandum öncesi ilan gelecektir.
-
@Dick-Advacoat benim de tek umudum referandum kaldı
-
Haber oldukca paylasacagim dostlar hepsinde.
-
@paretowilfredo ben ekonomi bakanlığının sınav hazırlığı olduğunu duydum tabiki bu içeride çalışan birinin söylediği siz böyle bir duyum aldınız mı?
-
@paretowilfredo hocam içişleri uzmanlığı 2017 kpss'den önce açacak mı? yoksa sarkma ihtimali var mı?
-
Guyda yedeklerden çağırılma söylentisi ne kadar doğru var mı bilginiz @paretowilfredo
-
Şöyle 50 muy ve 50 dguy gelsede şenlensek
-
@tarziktisat Arkasından 1500 lük guy ne güzel olur be