KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
aksam kı etkınlıge katılın arkadaslar rıca edıyorum
-
@paretowilfredo mulakat hangi ay yapılır sizce ?
-
@blade-14 :)) hangi mülakat
-
@vmy komik mi?
-
@mk_38 saane
-
-
-
@cexay arkadaş çok yanlış yerde o zaman
-
@ncbb Valla ben "ne mülakatı" olayını çözmeye geldim hocam gerisi sizde
-
@cexay az kalsın müge anlıyı cagıracaktık . eyvallah hocam
-
Eylül, Ekim ve Kasım khk'larından sonra dün gece yayınlanan ihraç ve iade khk'sını şuradan görebilirsiniz: http://aa.com.tr/tr/turkiye/3-yeni-khk-yayimlandi/721914
- ve 2. listede ihraçlar, 3. ve 4.'de ise iadeler var. Maliye Bakanlığı çok fazla vmy, dguy ve guy çıkarmış. Az bir kısmı da iade edilmiş. Önceki khk'da Maliyeden çıkarma olmaması dikkat çekmişti. Belki de Maliye Bakanlığı'nda yavaştan hazırlıkların başlamasının temuzlik bitişiyle ilgisi vardır. Ancak daha önenli olani ise emniyette hâlâ çıkarmalar devam ediyor ve mülakat beklerken acaba bizim soruşturmamızda Fetöden çıkarılanların imzası var mıdır, bu tespit edilip yeniden soruşturma yapilıyor mu vs. vs. süreçlerin uzamasının başka bir gerekçesi yok sanırım...
-
Gençlik spor bak. uzman/uzman yrd ihracında rekor kırdı resmen. Bu ihraçlardan sonra kurumda uzman kalmamıştır heralde. Yüklü miktarda alım olmalı.
-
@paretowilfredo kardeşim maliyede beklenen gelişme oldu ihraclar ve iadeler , varmı ilan duyumu ya da baska khk ile ihrac olcakmı maliyeden vmy muy için daha beklermiyiz ?
-
@mariapuder aynen kardeş ya istediğim kurumlardan biri ama merkez olunca alım az benim puana yetmez inşallah yüklü bir alım olurda nasipleniriz
-
@paretowilfredo hocam kamu düzeni ve güvenliği müsteşarlığı,yök,sağlık veya dpb ile ilgili herhangi bir duyum var mı?
-
@paretowilfredo duyum yok mu maliyeden hiç
-
@Liyakat bi bakalım kardeşim. dönüş olduğu takdirde paylaşalım
-
@Dick-Advacoat En son duyurduğum şekilde
-
@paretowilfredo eyvallah hocam sağol
-
A grubunun en merak edilen ve en çok istenilen ilanlardan olan GUY ve VMY den haber yok mu daha