KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@paretowilfredo kpss sonrası sınavlara 2016 puanı ile başvurabilecek miyiz hocam?
-
@aysesal hayir kardesim bir degisiklik gundeme gelmedi 2016 kpss ile iki yilin puanlari bitiyor. Sadece 2017 kpss puanlari ile basvurular yapilacak.
-
O yuzden hep israrla soyluyorum ilk hedef kpss dostlar. Yoksa kaybedilen zaman geri gelmeyecek ve elinizde puan olmazsa emekleriniz zayi olacak. Aman diyeyim kopmayin calismaktan.
-
Bu kötü oldu, guy da kullanabiliriz inşallah. Olmazsa sgk olmazsa 2017 kpss
-
@paretowilfredo hocam kaymakamlik icin hangi ayi bekliyorsunuz. kac kisi alinacak gibi gorunuyor? lutfen tahmin de olsa bir cevap verin.
-
Sinavlara girsen hatta kazansaniz bile en iyi ihtimalle sansiniz %25 ile %50 arasinda degisecek. Risk alinmaz cunku bugun baslayan surecler ya kpss ye cok az kala.ya da sonrasinda neticelenecek. Puan alamazsaniz ve bir de.elenirseniz cok buyuk yikim ve kayip ortaya cikacak. O yuzden ilk hedef kpss olmali. Olursa aradaki sinav ve mulakatlar isin kaymagi olmali.
-
@issiz tahminim ilkbahar yaz donemi. Bu surec tamamlandiktan sonra ilana cikilir insallah. Sayi da asgari 60.olur teyamulen. Evvelce konustugumuz sistem degisiklikleri de soz konusu olabilir kardesim. Yeniden teste donmek gibi.
-
@paretowilfredo kpss sonrasi gelmesi daha olasi gibi gorunuyor diyorsunuz. tesekkur ederim hocam.
-
İnsan Hakları Kurumundan haber var mı arkadaşlar?
-
@paretowilfredo peki bir sinavin daha olma olasiligi 17 aralik sinavinin daha hizli aciklanmasi ve mulakatin daha kisa surede yapilmasina neden olur mu? Forumda kurumun osym.den rica edip 10 gun icinde aciklanmasini istedigini okumustum.dogruluk payi var midir? Yoksa onceki sinav gibi 30-35 gunu bulur mu?
-
istihdam uzman Yrd hangi puan türü acaba,geçen seneki türler olursa 81, önceki seneki olursa 88 var, kafamda deli sorular yine
-
istihdam uzman yardımcılığında 60 kişinin ne kadarı iibf olacak belli mi acaba? @paretowilfredo
-
@kullanıcıadı Geçen işkur alımında 25 kişilik alımın 20si iibf olmuştu. Bu sefer de 45 olabilir diye tahmin ediyorum iibf. Tabi hukuk vs alımı olursa durum farklı olabilir
-
@cexay umarım 45 olur hocam tam sınırdayım tabi son alımdaki puan türleri geçerli olursa
-
@kullanıcıadı hocam hangi puan turunden aliyo iskur belli mi
-
@magduriibfli 60-63-88 puan türüyle almış son alımda hocam
-
@kullanıcıadı en iyi ihtimalde 3000 deyim. Iskur isi yatti
-
@magduriibfli hayırlısı olsun hocam belki baska puan türünden alırlar ben de tam sınırdayım 45 ten az alım olursa zor..
-
2016 p60 sıra 246. 45 kişi alınırsa sıra gelir mi iskur
-
@paretowilfredo hocam sgk 9. Promosyonu kpss öncesi olma ihtimali nedir. Süreç olarak yetisebilir mi sizce