KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@redd-i-kit BENIM ACIKLAMALARIMI DIKKATE ALNAYIN ama ben yaklasik bir ay once hakimlik ve kaymakamligin tekrar ilana cikilacagini duydugumda (duymustum ama burada hic paylasmadim belki yanlistir milletin hakkina girmeyim diye) mayis gibi olacagini duymustum. Ilan mi sinav mi mayis gibi onu bilmiyorum.
-
@Fabrizio tarih vermek icin erken kardesim gercekten. Cunku ulke olarak bir darbogazdan geciyoruz devlet isleri olusan bosluktan sonra belki hic olmadigi kadar agirlasti. Kadrolarin boslugundan kaynakli bu tabi ki. Iceriyi saran agi bozdukca sistem sekteye ugruyor. Insallah yerlerine biz ulkesi icin calismayi bekleyen adaylar ikame edilecek ve sistem her alimdan sonra biraz daha islerlik kazanacak. Sabirli olmaliyiz.
-
@paretowilfredo evet hocam onun için özellikle belirttim benim ifadelerimi dikkate almasın arkadaşlar diye. Allah ülkemizin yardımcısı olsun.
-
@Fabrizio amin kardeşim. Cok sukur kurulan, cok kisinin sinavda, ozellikle mulakatlarda emegini zayi eden degirmen yikildi artik sonrasi gelecektir.
-
@paretowilfredo Başbakanlık veya devlet personel uzman yard hakkında duyumunuz var mı dostum ?
-
Basbakanliktan hareket yok kardesim su surecte de zor goruyorum. Malum en ciddi yapilanmalardan biri oradan cikti Iyice hale yola koyulana dek isler kisa vadede zor goruyorum bir de sistemdeki degisiklikler netlesmeden mantiksiz da. Referandum sonrasi bakmak gerek.
Dpb de yeni neticelendi sormak lazim bi kardesim. Duruma gore paylasiriz insallah
-
@paretowilfredo Eyvallah dostum:)
Son olarak İçişleri uzman yardımcılığı ve diğer unvanlar demişsiniz diğer ünvanlardan kastettiğiniz mahalli idareler stajyer kontrolörlüğü ve il planlama mı ? -
@paretowilfredo hocam kastettiğininiz işkurun merkez kadrosu mu yoksa il istihdam uzmanlığı mı?bi de işkur merkez için son iki alımında çok farklı puan türleri ile alım yaptı?bu konuda net bir şey var mı acaba ?
-
Kardesim merkez icin 60 kadro denildi. Il istihdam ayri bir sekilde cikar mi bilemiyorum. 60 kisi tasra icin az bir rakam merkez olmasi daha akla yatkin
-
@falcon il planlama duymadim kardesim 3 unvan duyurmustum mahalli idareler icisleri uzmanlik ve dernekler denetciligi dernekler geldi simdi diger ikisini bekliyoruz insallah
-
@paretowilfredo Kardeşim banada en az 35 lik muy alımı yarıyor.Sıralamam 680.Muy'un olası bir 25 kişilik alımında şansa ihtiyacım var ️
-
Geçen sene 86,094 ile kapatmış.25 kişilik alımda.Bu puanın geçen seneki sıralaması nedir acaba p 72 için @paretowilfredo
-
Giren arkadaslara sormak lazim kardesim.bi bakalim @odtüsbky kardesimde de doneler olabilir
-
@paretowilfredo. Hocam guy ve vmy sayısi ile ilgili bi haber var mi ??
-
@Mehmetkosovalı hocam MUY'da 3 ya da 4 puan türü kabul edildiği için alım rakamı kesin olsa da asla tahmin yapmam. Kaç puana düşeceğini kestiremez. Sadece önceki yıl kaç kisi kaçla kapatmış, ona gore tahmin yapılır ama p49 ve p113 gibi birkaç puan türü hariç 2015 ve 2016 puanlarında pek bir farklılık yok. Ancak farklılık ilanin geldiği tarihte geçen yıl ve bu yıl kaç kişinin yerleşmiş olmasında ortaya çıkabilir. BTK için iki gun sonra verileri yazarak net bir tahmin yapacam ama ben hakka geçmesin diye hep en iyimser tahmini yaparım.
-
@şakagibi minimum 1250 ve 500 evvelki duyurduklarimiza binayen soylenebilir kardesim.
-
@paretowilfredo hocam ohal'in 3 ay uzatılmasını dikkate alarak yazdınız değil mi duyumlarınızı? Bu uzatılma işlemi bizi etkiler mi yine? Paylaşımlarınız bizim için çok önemli bu arada düşen motivasyonumuz artıyor sayenizde.
-
Teşekkürker hocam @odtüsbky
-
kardeslerım aksam kı etkınlıgı de katılmayı unutmayalım lutfen tag 18,57 de verilecek http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz
-
@cclark kardesim o hal surecinde duraksayan tek kurum maliye bakanligi oldu. 15 temmuz darbe girisiminden sonra iki.yuklu alim guy ve vmy gelmedigi icin alim olmuyor algisi mevcut herkeste. Ama daha once de konustuk bu konulari tartistik sizlerle, baya sayida kurum boslugu doldurmak adina ilan verdi ve vermeye de devam ediyor. Maliye Bakanliginin da normallesmesi ile birlikte insallah alimlar normale donecek ve sizler de emeklerinizin karsiligini almaya baslayacaksiniz.