KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@Antimülakat
On numara bir açıklama.. -
@rlg teşekkür ederim, bir neden sonuç ilişkisi kurunca mantık böyle olması gerektiğini gösteriyor. Süreci bu açmazdan kurtaracak tek şeyin: Ohal durumunun sona ermesinde görüyorum.
-
@Antimülakat
Öyle tabide ohalide bu şartlarda sonlandirmazlar.Tekrar ders calismak hiç istemiyorum bu puan yanarsada hüznüm diz boyu olur. -
Liyakate dayanmayan sistemler boyle patliyor. Olan bize oluyor.Isin acisi ders alip da sistem falan degistirmeyecegiz. Bugun fetoculer yarin baska seycilerin sizmasina acigiz. Kendinden sandigini kollama pesindeyiz. Hepimiz ayni olursak guvende olacagiz cunku! Sorular calinmis ne kolay soyluyorlar. Siz naptiniz ya Allah askina ne ise yaradiniz. Bir de su var acaba simdi hain ilan edilmeselerdi biz bilecek miydik bunlari. Biz kime nasil neden guvenelim. Ben kadere inanirim, hayalini kurdugum ise girmek ya da girememek nasibimdir derim. Ancak basit bir sebep olabilir bu benim icin. Ama bu curumenin hesabinin da verilmesi gerekir. Devlet bizi istihdam etmek zorunda degilse de azicik da olsa su lanet sureci kolaylastirabilirler. Azicik seffaflik. Bu kadar mi zor ! sene baslarinda kadrolari belirlemek, bunu bir sisteme oturtmak. Bir sorun oldugunda da aciklamak. Tabi biz kimiz ki aciklamayi hak edelim. Kalitesizlik icimize islemis. Halbuki hak hukuk bilmesi gereken insanlar olarak en iyi sistemi kurmaliydik. Tek soylemeleri gereken alim yapmayi gecici bir sure durdurduk ya da erteledik. Deyin artik kapatin dukkani gidelim hepimiz. .
-
siyaset psikolojisi diye bir dersimiz vardı Murat önderman hocam şu tarihi cümleyi kurdu 4 yıl oldu hala kulaklarımda..
Grupiçi tektiplilik olmadan kutuplaşma olmaz.. Türkiye'deki sert kutuplaşma bireyselleşemediğimizi gösteriyor -
Yazınızın altına imzamı atarım o kadar güzel ki çoğu insan şu yazınıza yorum yapmaya bile korkar durumda.. Türkiye'de herkes birbirine benzemek istiyor.. Bireysel olamıyor şucu bucu olmak istiyor çünkü öyle olunmak gerekiyor..bir laf vardır nasılsanız öyle idare olunursunuz diye böyle idare edilmeyi hak ediyoruz demekki.. twetterda etkinlik oluyor binlerce tweet atılıyor muhakkak görülüyordur değil mi?? Tenezzül edip bir cümle açıklamaya bile layık görülmüyoruz heraldeki böyle süründürüyorlar
-
@Antimülakat hocam hala içişlerinden haber yok mu
-
@paretowilfredo içişleri uzmanlığı Hakkı'nda hala bi haber yokmu
-
Mhuy hakkında 250 kişilik alım olacağı Yüksel bilgili sayfasında paylaşılmış , haberi olan var mı?
-
@aslizilyet 2017 de aralık diye bir söylenti vardı forumda o olabilir mi
-
@ncbb inş odur hocam bilmiyorum , Facebook da bi grupta paylaşılmış ama doğru mu bu süreçte güvenemedim
-
@aslizilyet 2017 aralık bizim işimizi görmez
-
11 ay sonraya duyum mu olur ya resmen dersane reklamı olsun diye
-
2017 aralik. Hmm. Yuksel Bey diyorsa kesindir.
-
Pardon 2016 aralık olarak algıladım ,
-
@pozitifdışsallık aman kardeşim dershaneci falan değilim buradaki editor arkadaşlara sunu sordum ; tek tük mhuy kadroları veriliyor bunun anlamı nedir 2 aya gelir mi ilan dedim arkadaşlarda söyle söyledi ; kurumlardan önce talepler toplanır sonra hazırlık yapılır ilana cıkılır sınav mülakat derken 2017 aralıgı bulur dediler.
@paretowilfredo ortalık karısacak bir el at
-
@ncbb hocam sınava girsek de mülakat Aralık'ta olsa keşke ,
Sınavdan önce inş ilan gelir. -
@ncbb senin için demedim kardeşim o malüm yayın için dedim
-
Ben bu mhuy dan hiç bişey anlamadım gitti.Facebookta mhuy bi arkadaş bizm kurumdan talep alındı yazmış ama bumkoya baktım bi duyuru yok.normalde bumko duyuru yapıyordu kurumlardan talep toplanmaya başladı diye ve 2 ay içinde ilan geliyordu
-
@pozitifdışsallık telefonun gazabından yanlışlıkla atılmış bir gönderi yetkililer silebilir