KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
Ya bu guy ne zaman gelecek yeter artik ya offf!!!
-
İskur uzman yardımcılığı iptal mı oldu acaba duyum var mı?
-
@reagan Aynı dersi dinlemiş olmalıyız hocam.O engin dünyadan bu sığ sınavlar silsilesine hapsolduk. Yazık ki ufkum açılmayali çok olmuş. Bana o günleri hatirlattiniz Teşekkürler
-
-
Rahmetli Kemal Sunal'ın Korkusuz Korkak filmini bilirsiniz..Milyoner olunca parayı kenefe bağlıyor.Soruyorlar ona,efendim niye paranızı böyle kârsız bir işe bağladınız diye.Rahmetli ise;Ben zamansız gelen paranın üstüne s.çayım,sizde s.çın diyor
Bizimde durum budur işte.Bana, 2017 KPSS'den sonra isterse 500 Kaymakam Adayı,500 İdari Hakim,10000 kişilik guy 5000 kişilik vmy 1000 göç açılsın.Zamansız gelen ilanın bende içine edeyim.Ne yaşayabiliyoruz ne sevebiliyoruz kimseyi,ne hayal kurabiliyoruz ne de umutlanabiliyoruz..Zaman akıyor,binlerce nitelikli genç ömür sermayesinden yiyiyor..
-
@Kutyler hahhahahah koptummmm
-
@vmy güleriz ağlanacak halimize
-
@Kutyler ağzına sağlık kardeş:)
-
@bombiksmori Allah razı olsun kardeş Umarım yanılırım da,koca bir nesil herşeye geç kalmış olmaz,daha doğru düzgün personel alım politikaları yapılır.
-
@Kutyler kardeşim harika yazmışsın , duygularımıza tercüman olmuşsun resmen
-
Arkadaşlar Aile bakanlığından aldığım duyuma göre gündemde uzman yardımcılığı alımı yokmuş benim için de cok büyük hayal kırıklığı oldu maalesef beklediğim tek bakanlık olunca
-
İçerde misiniz gençler
-
@Dick-Advacoat Evet o yüzden burdayız. Formu amacına uygun bir şekilde bilgi paylaşmak için kullanıyorum dalga geçer gibi ithamlarda bulunmayınız lütfen herkesin gergin olduğu şu günlerde sizi biraz saygıya davet ediyorum.
-
@Tugay Duygular kırılınca böyle şeyler çıkıyor.Umarım önümüzdeki günlerde güzel haberler alırız
-
@paretowilfredo 2017 kpss öncesinde beklediğin eninde sonunda gelecektir dediğin bir ilan var mı ?
-
nerede bu içişleri uzmanlık , nerede işkur uzmanlığı???
-
@caletti Asil guy nerede
-
Hocam iskur uzmanlığı iptal oldu diye duydum dogru mudur acaba bosuna beklemeyelim mi? Bir duyumunuz var midir? @paretowilfredo
-
@İyiniyetli3.kisi Kardeşim tekrar sordum bi durum değişikliği bilgisi almadım. Tekrar soracağım süreç içinde.
-
@paretowilfredo teşekkürler sağolun hocam guzel haberleri bekliyoruz insallah