KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
arkadaşlar geçen sene muy ve duy tam bu zamanlar ilanı gelmişti var mıdır böyle bir duyumu olan ?
-
@aliveli teşekkür ederim. ingilizce yuzunden butun sıkıntım aslinda.
ondan israrla soruyorum. -
arkadaşlar maliye bakanlığının avukat alımları bizim alımları ateşler mi yoksa alakası bile yok mu
-
@ncbb gecen sene önce mühendis ilanı gelip sonra bizim ilan gelmişti.ama süre bu kadar uzun olmamıştı. ilan gelince çok umutlandım ama şimdi umutsuzum
-
@sradaninsan gib zaten ayrıca 40 tane avukat ilanına cıkmıstı
-
Yeni yılın son haftasına girmeye az kaldı. Bir umuttur yaşamak diyerek bu haftadan olan umudumu dile getirmek istiyorum. Hayırlı geceler olsun
-
Önümüzdeki hafta keşke "içişleri uzmanlık" ilana çıksa şöyle koca bir 2016'yı devirmeden SGK'dan sonra mutlu bir haber olsa bizlere.
-
Arkadaslar Merhaba Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından haberi olan var mı ben yılbaşından sonra 2017 bütçesi ile ilana çıkacağı durumunu aldım ama en son Başbakanlıktaydi sanırım bu süreç böyle uzun mu sürüyor yeni takip etmeye başladığım için a kadro ilanlarini bilgim fazla değil maalesef.
-
Yıl bitmeden aile bakanlığı gelse negzel olurdu:/
-
Bu kadar ihraç edilen varken neden alımlara yansımıyo bu sayı?bu sene de böyle biter 2017 zaten umutsuz vaka
-
Nerede bu ekonomi falan kimsede tik yok:/
-
-
heh buraya da gelin. arkadaş özlü söz paylaşmayın ne olur ya,rica ediyorum
-
@mariapuder Belki de Aile ve sosyal politikalar bakanlığı 2017 bütçesiyle daha çok kadro alacağı için ilanı Ocak ayında verecektir. Geçen sene Aralıkta ilan vermiş olabilir ama Rekabet Kurumu da bu yıl geçen yıla göre bir ay geç vermişti ilanı
-
@islimbot umarım öyle olur yeter ki mayıstan evvel gelsin. Gerçi değişik bi puan türü var muhtemelen bana sıra gelmez ama her türlü ilana sevinirim şu aşamada.
-
İl göçün 500 kişilik ilanından bir haber var mıdır arkadaşlar
-
Arkadaşlar muy dan haberi olan?:((
-
Merhaba arkadaşlar TİKAuzman yardimcilogyardımcılığı ile ilgili duyumu olan var mı geçen yıl Mayısta alım yapmışlardı sanırım
-
Dostlar,
2-3 hafta icinde 60 kisi iskur uzman yardimciligi
Surecleri bittikten sonra kaymakamlik ve hakimlik yeniden gelecek.
Genclik spor uzman yardimciligi kpss evvelinde insallah.
Sgk 9.promosyon mevcut surec bitince gelecek hemen.
Yetisirse kpss evvelinde yetismezse hemen sonrasinda sgk teftis icin yeniden alima cikacak.
Guy insallah kpss evvelinde. Gib te hazirliklar basladi. Maliye bakanligi topyekun bir seylerin neticelenmesini bekliyor. Akabinde guy duy muy ve vmy ilanlari gelecek.
Icisleri uzmanligi ve diger unvanlar icin hazirliklar var kpss oncesinde gelecegini bekliyoruz.Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
Mhuy kesin olarak kpss sonrasinda diyebiliriz.
Meb uzman yardimciligi kisa vadede kesin olarak yok.