KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@paretowilfredo oncelikle tesekkur ederim bilgilendirme icin. Hakimlikte surecten kastiniz mulakat evresi mi? O cok uzun bi surec. Eger oyle olursa sonbahara kalir. Yoksa kastiniz sonuc aciklanmasi mi? Idari yargiyi da kasdettiniz mi burda acaba? Ohal uzatilacak deniyor yeniden mecliste gorusulecek. Bu durumda MB ilana cikar mi? Bir cok yerde Maliye Bakanliginin Ohal suresince ilana cikmayacagini okumustum.
-
Kosgeb müfettişlik ve uzman yardımcılığı benim beklediğim ilanlar
-
2017 sayıştay sınavı kesin,fakat tarih belli değil.Başkan katıldığımız seminerde alımın kesin olarak yapılacağını söyledi.
-
@volei hakimlik muhtemelen mulakatlari beklemez kardesim mayis olacagi dusuncesindeyim.
Ek olarak maliyede hareketlenme var kardesim alima cikacaginin isaretleri var. Herhalde son bir gelismeden sonra alima baslanacaktir.
-
Onu unuttum aynen sayistay da kesin nasil unuttum onu ben
-
@paretowilfredo öncelikle teşekkürler bilgiler için.Hakimlik sınavı için süreç bitiminden kastınız nedir?mayıs mı aralık mı sizce?idari hakimlik içinde mi?
-
@paretowilfredo sayistay icin ay belirli mi acaba?
-
Muy için sayı inş 35'den az olmaz.Hatta 50 olsun bizim olsun @paretowilfredo
-
il göç ve merkez göç duyum varmıdır malum bir söylenti dolanıyor 400 500 kişilik.
-
Onu sordum kardesim 70lik alim ile ayni kaynaktan. ses cikmadi hareket yok gordugum kadariyla goc idaresinde.
-
@Mehmetkosovalı 50 olmayacak gibi kardesim ama 50 den alti bana da yaramiyor
-
@paretowilfredo MUY ilanı KPSS öncesinde kesin diye biliyordum. Şimdi KPSS sonrasına kalabilir mi yani? Kafam karıştı Ayrıca Gençlik ve Spor da yanliş anlamadıysam yetişirse KPSS öncesine, yetismezse sonrasına sanırım. Çok ihraç vardı oradan. İşkur haberi çok iyi oldu, teşekkürler...
-
@paretowilfredo sayistay ve kaymakamligin asagi yukari hangi ay olacagi belli midir?
-
@paretowilfredo süreç bitiminden kastınız nedir hocam ?
-
@odtüsbky kardesim muy maliyenin gelismelerle hareketlenme suresine bagli. Ve dahi diger alimlar da. Sonrasinda bir anda art arda gelecek ilanlar insallah.
-
@adayadayı @tarziktisat fetö nün verdigi zararin ortadan kaldirilmasindan sonra kardesim.
-
@paretowilfredo son bir gelişme derken pareto maliye için
-
@redd-i-kit kardesim ilkbahar yaz donemi kaymakamlik icin ongorum.
Sayistay da rutin takviminde olacaktir -
@paretowilfredo akademideki kaynaklar bile Mayıs sınavı için bir şey demiyor.Sizin kaynağınızı sorsak uygun olur mu
-
@mazlumaday mayis benim ongorum kardesim. Belli dayanaklari var ama tabi konusmak icin erken tarih konusunda.malum daha su sinavlar aciklanmadi sonrasinda daha net konusabiliriz