KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@alihusssain ekonomi çıkacak diye bekleniyor hocam
-
@hgrotius hadi insallah
-
Geçen yıl Ekonomi Bakanlığı bölüm bazında ayrım yapıp ilana çıkmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam her bölüme kendi alanı ile ilgili test usulü sınav yapmış, puanlarım yeterli olmadığı için başvuramamıştım. Bu sene de aynı şekilde bir sınav yaparsa tadından yenmez.
-
Arkadaşlar, il göç uzman yard. ve il planlama uzman yard. alımlarına dair bir çalışma var mı sizlerin duyduğu.
-
Emin degilim ama sene sonu il goc olablr. Bir de ekonomi bakanligi bolum bazinda yapmasa keske..
-
@sofokles Ekonomi Bakanlığının sınavı klasikti.
Geçen sene Ekonomi Bk.'ın iktisat alanında taban puanı 80e kadar gerilemişti. (P22) -
@kalpkalpkalp Demek ki yanlış hatırlıyormuşum, teşekkürler.
-
darbe öncesi göç bakanlıgı konusuluyordu ? şuanda bir haber ses seda varmı @paretowilfredo kardeşim
-
Vmy ilanı gelmemekte ısrar ediyormu hala
-
@paretowilfredo İçişleri uzman yardımcılığı gelir mi dostum ne dersin?
-
GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI nerdesin ses ver artık
-
resmi gazetede sosyal güvenlik eğitim uzman yardımcılığı giriş ve uzmanlık yeterlik sınavlarında ingilizce şartı kaldırılmış bu bir ilanın habercisi gibi duruyor sizce @Antimülakat @paretowilfredo
-
@guyan-gelmiş yaklaşık 6 yıldır bu işlerin içindeyim dur ya 6yi da geçtim ilk kez duydum bu mesleği desem.ama tabikisi çok mikemmel olur
-
@paradoks 2011 aralıkta ilan açmış ama iibf de sadece çekodan almış
-
Pek duyumlar azaldi heralde????@paretowilfredo
-
Dguy alım yapar mı ki bir ara bu kadro kaldırılacak deniyordu sanki var mı bilgisi olan?
-
Vmy muy duy hakkımda bi gelişme yok.mu
-
Aile bakanlığı denetçi alım ilanına çıkmak için uğraşıyor
-
@aliveli sayı tahmini kaç olur ? 5'li-10'lu sayılar tatmin etmiyor kimseyi
-
@guyan-gelmiş yok daha fazla bir sayı olacaktır ama sayı netleşmedi hala