KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
duyumlar sıfıra inmiş nerdeyse artık
-
bu ay içerisinde aile bakanlığı denetçi ve uzman ilanı bekleniyor
-
@Antimülakat @paretowilfredo @aliveli hocalarım ,kardeşlerim aklıma takıldı bddk dan ses soluk varmı
-
@ncbb kardeşim bende konuyla ilgili bir bilgi yok ama @aliveli bir şeyler öğrenebilir bir ihtimal diye düşünüyorum.
-
@ncbb ihtiyaç var murakıp kadrosunda ama açarlar mı tekrar sormadım , bir soralım tekrar şu sıra aile bakanlığının çıkması gerekiyordu ilana
-
@aliveli aile ye yetmez puan ya :S
-
@aliveli BDDK için bilgi alırsan bizi mutlu edersin
-
@escobar_p hocam bugün peşine düşeceğim
-
@aliveli Göç idaresinin ikinci bir alım ihtimali var mı acaba
-
@guyan-gelmiş hocam o konuda ulaşabileceğim biri yok malesef
-
@aliveli Allah razı olsun kardeşim.
@guyan-gelmiş suriyelileri avrupaya gönderirsek gerek kalmayacak gibi duruyor -
@guyan-gelmiş ikinci alım olacak diye duydum
-
@ncbb merak etmeyin suriyeliler dışında da bol sayıda ıraklı olur, Afgan olur, yabancı çok
-
arkadaşlar bddk ile görüştük ihtiyaç olduğunu ancak yakın zamanda alım olmadığını söylediler.
-
@aliveli eyvallah hocam. diyorsun ki 2016da aldıgın puanların daha iyisini 2017 de de al
-
@ncbb hocam sonuçta arkadaşlar en fazla 2 aylık süreci tahmin edebilir 2017 kpss öncesi ilan da bir ihtimal
-
@aliveli eyvallah kardeşim
-
@guyan-gelmiş hocam ben ilk uzman yardımcılarından bir arkadaşa sordum, geçen sene 70 kişilik alım olacağını söyleyen, 2017 için plan var dedi, detayları söyle dedim, sayı fazla olabilir, ihtiyaç çok dedi. Bak forumda yazarım sonuçlarına katlanırsın dedim, sonra vakti gelince ben yazayım dedi. Çok kesin konuşmayınca buraya yazamadım, sen sordun diye belirtmek istedim.
-
@Antimülakat bana öyle geliyor ki bu ilansızlık fırtına öncesi sessizlik gibi kpss2016-2017 yılları A grubu için güzel olacak gibi bir hissiyat var içimde:)
-
@guyan-gelmiş olabilir ama bende nedense patlamanın 2017 KPSS sonrası olacağını öngörüyorum, her şey oturup bu OHAL, KHK ve yeni sistem olacaksa onun referandumu durumlarından sonra:(