KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
Vmy hangi puan türünden alıyordu
-
@AbuZiTTin P40-P54-P57
-
@paretowilfredo 2016-2017 yılı içerisinde KPSS A açılmasını beklediğiniz sınav duyumları içinde söyledi:
@Telvis Kosgeb iki senedir bi duruldu. Keza Isletme mezununun dostu Ilbank da oyle. Ben de artik bekliyorum bu iki kurumdan bir hareket.
evet uzun bi süredir alım yapmıyorlar bu senede fetö soruşturmasında işten çıkarılanlar vs derken alım yapacaktır umarım.
-
@Antimülakat kardeşim ne zaman olacağına dair bir bilgi var mı?
-
2yildir mhuy bekliyoruz gözlerimiz kapali. Hic ses yok..
Neredesin be zalimin kızı. -
Duyumlar güzel hocalar, site fevkalade olmuş, Allah Bahtınızı açık etsin, Tercihini Yap! ı geçen yıldan beri takip ediyorum, boşa attığınız, emek göstermeden yaptığınız hiç bir şey yok. Bu site de beklediğimin çok ötesinde olmuş emeğinize sağlık. HEP DESTEK, TAM DESTEK yanınızdayım. Bizi şu malumlardan kurtarın artık, ne aradığımızı bulabiliyoruz, ne bulduğumuzu konuşabiliyoruz, herkes laklak peşinde.
-
@Üç-Tarzı-Siyaset eyvallah kardesim. Bu eksigi ve daha bu endustrilesmis dunyadaki bir cok eksigi gorerek ve iyi hazirlanarak bu asamaya adim attik. Insallah sizlerin destegi ile daha guzel noktalara tasiyacagiz bu yapiyi. Var olun
-
@davetsiz54 kardesim bümkoda hareket yok halen. Daha evvel de acikladigim sekilde beklentileri sekillendirmek lazim. Ama calismaya devam insallah geldigi vakit hazir olmak lazim.
-
@Üç-Tarzı-Siyaset eyvallah kardeşim, gayemiz hep birlikte daha ileriye ve daha ideale varmak. Bunun için ekip olarak var gücümüzle küreklere asılıyoruz, yardımlarınızı eksik etmeyin inşallah .
-
hocalarım fevkalede bir forum olmuş emeği geçenlerden Allah razı olsun.Bende 3 yıldır a grubu ile uğraşıyorum bazı mülakatlardan elendik ama yılmadık.Bende özellikle mhuy bekliyorum ama aldığım duyumlar henüz bir hareketliliğin olmadığı inşallah en kısa sürede açarlar beklenen sınavları.:)
-
aslında istenilirse 2 yıla tekrar çıkartılabilir geçerlilik. bir haber yapılmalı bence . tweet , dilekçe sırasıyla
-
Sgk denetmen yrd duyumu yok mu gerçi hala önceki mülakat sonucu belli değil ya
-
Maliye uzman yardimciligi 25 kisilik sinav acarsa ,kpss puani kacta kapatir sizce? Benim p72 puanim 87,53360.siram 430.ben girebilirmiyim sinava?
-
@parliament 500 kişinin yazılı sınava katılacağı bir sınav için büyük bir aksilik olmaz ise aynı tarihlerde gelen bir sınav için girme şansın yüksek.
-
@davetsiz54 bizim aldığımız duyumlar mhuy'un geçen sene aldığı rakamlar personel.açığını büyük ölçüde kapattığı yönünde, bunun için bu sene alım zor görünüyor. Guy ve Sgk'ya odaklanmak bu sene için daha yerinde olacaktır.
-
Şuan bütün hayallerim yıkıldı yaaa
@Antimülakat 2016-2017 yılı içerisinde KPSS A açılmasını beklediğiniz sınav duyumları içinde söyledi:
@davetsiz54 bizim aldığımız duyumlar mhuy'un geçen sene aldığı rakamlar personel.açığını büyük ölçüde kapattığı yönünde, bunun için bu sene alım zor görünüyor. Guy ve Sgk'ya odaklanmak bu sene için daha yerinde olacaktır.
-
@Antimülakat hocam gumruk uzman yardimciligi ile bilgi verebilir misiniz? Alimlarin ne zaman olacagina donuk duyumlariniz varsa paylasir misiniz? P23le kacla kapatacagi yonundeki ongorunuz nedir?
-
@edibudu bu konuda yaklaşık 6-7 aydır ilanı bekliyoruz. Kaç kişilik ilan geleceği yönünde net bir bilgimiz yok bu nedenle puan hesabı için şimdilik çok erken. Nitekim bölümlere kaçar kişi ayrılacak bunu da bilmiyoruz. İlan gelirse ki gelebileceği duyumunu geçtiğimiz yıl almamıza rağmen açılmadı, sıralama ve puanınızı tekrar söylersiniz durumları yeniden değerlendiririz.
-
@Antimülakat tesekkur ederim hocam...gumruk uzman yardimciligi isletme alaninda gecmis yillarin sorularini paylasabilir misiniz?
-
@edibudu şu an elimizde yok ama bulduğumuzda paylaşalım. Son yapılan sınav ortak oldu hatta dava mevzuları yaşandı. Sınav ortak yapıldığı için İngilizce seviyeleri diğer bölüm mezunlarına göre daha iyi olan Uluslararası ilişkiler mezunlarının çoğu mülakata kaldı ve ilanda belirtildiği kadar diğer bölüm mezunlarından alım olmadı. Neticede dava süreci sonunda kurum yeniden diğer bölüm mezunlarından 14 kişiyi mülakata çağırdı ve içlerinden 7 tanesini göreve başlattı.