KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
arkadaşlar fikrinizi almak istiyorm bir konuda. bakanimzn yaptğı açıklamada hani 2017 tasasrrf yıli olup alımın cok az olcagni daha sonraki yillarda 2017den de az alım yapcagnı söylemişti ya. sizce kpss haddinden fazla mı zor olur.? yani bu yıl kpssye girmemiz şuan elimizdeki mewcut puanıda mi düşürr?
-
@paretowilfredo havadis geldi mi hocam işkur'dan?
-
@caletti Beklemedeyiz kardeşim
-
Kardeşler 2017 bahar aylarında bir kez daya idari hakimlik olacak diyorlardı. Duyumunuz var mı yoksa asparagas mı acaba?
-
@caletti kardesim bir daha sorduk durum stabil gorunuyor. Ama daha net bilgi almaya calisiyorum. Soylenen yine su; kisa surede 20 kisinin sorusturmalari tamamlanacak ve ardindan hemen 60 kisilil ilana cikilacak. Bakalim gelisme oldukca haber verecegim
-
@paretowilfredo hell yeah
teşekkürler üstad. umarım gelir.
-
@paretowilfredo kpss öncesi mi gelir, sonrasına kalır mı sizce?
-
@paretowilfredo bu arada duyumları nereden alıyorsunuz bilmiyorum ama içişleri uzman yrd iki kişiyle görüştüm. birisi duyum almadım diğeri de zannetmiyorum 2 yılda bir alıyor kurum dedi.
-
@caletti hareket oldugu vakit duyurmustum kardesim tekrar sorduk bakalim ordan da.
-
@paretowilfredo tahminen ne Zaman yanıt alırsın
-
@denetçi beklemedeyim kardesim bir sey diyemiyorum.net olarak
-
@paretowilfredo guydan haber varmi
-
arkadaslar gecen tapu kadastro genel mudurlugune il tapu uzman yrd.alımı olacak mı diye yazdım
genel mudurlugumuzce mulkiyet uzmanı mulkiyet uzmaN Yrd.kadrosunun istihdamına yönelik calısmalar devam etmektedir diye cevap gelmiş böle bi meslek var mı=?ya da duyumu -
Bu bahsettiginiz ilan gelecek ama ne zaman gelecek belli degil hep bi duyumu ortaya cikio cok sesli konusulmaya baslaniyor ama gelmiyor
-
@maliyeciadayi Tapu Uzmn Yard= Mülkiyet Uzman Yard
-
Arkadaşlar İl Göç'ten haberi olan var mı? Kpss'ye kadar yüklü alım var mı ki!
-
@paretowilfredo hocam içişlerinden bir haber çıkmadı mı içişleri uzman ve mahalli idareler kontrolörlüğü için
-
@denetçi en çok beklediğim ilan: içişleri gelse de sevinsek. Bu sene her şey ne kadar da olmaması gerektiği gibi
-
Yok mu duyum kardeşler
-
@Dick-Advacoat o kadar garip bir yıl oluyor ki. Üst düzey bürokratları geçtim, biz bile sağımızda solumuzda çalışan arkadaşlarımızın neci olduğunu merak eder olduk. Devlet erkanı özellikle karar yapıcı, verici, uygulayıcı olan tepedekiler diyelim: Şu dönemde bir kadro ihdası yapıp, bu kadrolardan çoğunun da bilmem neci çıkmasından dolayı kendi durumlarını zor duruma sokmaktansa etli ve sütlüye bulaşmamayı yeğliyorlar.
Yaşanan süreç tamamen bununla ilgili. Her bakan geldiği dönemde yerini daha fazla kuvvetlendirmek için, yeni, taze atamalar yapar. Çıkıp bu sene alımları minimize edeceğiz diye konuşmaz. Peki? Onca Bakanlıkta Bakanlar değişmiş olmasına rağmen neden bunu yapmak yerine tam tersi şekilde beyanatlarda bulunuyorlar? Nedeni açık üzerindeki riski arttırmamak. Bir örnekle açıklayayım durumu: Diyelim ki, Maliye Bakanlığı 400 VMY aldı, bunlardan belli bir sayıda olanı malum yapıyla ilişikte olması dolayısıyla ihraç edildi. Şu dönemde yeni bakan ile ilgili olarak ne düşünülür? Böyle bir çıkarımda bulunduğumuzda Bakanlar, yerlerini sağlamlaştırmak adına %5-%10 pozitif etki yaratacak yeni alıma çıkmak yerine, %30-%40 negatif etkisi olacak risklere girmek istemiyorlar. Yoksa daha önceki yıllarda yeterince alım yapılmış, gizli işsizlik oluşmuş, norm fazlası kadrolar ihdas edilmiş. Meselesi bana çok fazla yeterli gelmiyor. Şu süreç, kamuda personel ihtiyacının en fazla arttığı dönem, ben kendi çalıştığım kurumdan biliyorum.
Olayı bir de böyle değerlendirin dostlar. Bu nedenle duyum meselesi çok sıkıntılı!