KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@aliveli Evet onu bekliyoruz insallah
-
@leyla @aliveli Dış ticaret uzman yrd. ihtiyacının olduğunu biliyorum çünkü Afrika ve Asya'daki birçok ülkeye büyükelçilikler içerisinde dış ticaret ofisleri açıldı ancak birçok ülkede görev yapan dış ticaret uzmanı bulunmuyor. Kurumun birkaç yıl boyunca her yıl düzenli olarak alım yapması gerekiyor ki açığı kapatabilsin. Zaten ihtiyaç olduğu için eskiden B seviye aranan YDS şartı 2014 ve 2015 ilanlarında C seviye olarak arandı. Bence temizliği bitirdiği takdirde ilk ilan verecek kurumlardan birisi Ekonomi Bakanlığı.
-
@odtüsbky o zaman en yakın zamanda temizlik biter umarım zira hevesle bekliyorum
-
@odtüsbky Aynen kardeşim. Benzer şekilde ilan vereceğini beklediğim bir kaç yerden birisi Ekonomi Bakanlığı. Şu dar geçidi aşalım güzel şeyler olacak inşallah.
-
Arkadaşlar mhuy,duy vs. hakkında duyum var mı?Geçen yıl deftardarlık ocakta 50 kişiydi sanırım ilana çıkmıştı bu yıl alım yapar mı mhuy alım olmayacak deniyor yeni bir gelişme var mı?Bir umut hergün en az 10 kere foruma bakar olduk Allah yardımcımız olsun..
-
@elfwarrior teşekkürler Sizinde İnşallah
-
@elfwarrior mhuy için bumko da hala talep toplanmaya başlamıştır duyurusu olmadığı için şu aşamada bişey söylemesi zor zaten o duyuru gelsede ilan ondan 1 2 ay sonra gelir sınavıda 2017 ye kalır malesef .
-
Kamu denetciliginden,dis ticaret mustesarligindan ,ust kurul uzmanliklarindan bir duyumu olan yok mudur??
-
@oscarwilde06 kamu denetçiliği seneye kaldı rekabet bekliyoruz , bddk olabilir,dıs ticaret bekliyoruz bakalım.
-
sağlık uzmnalığı konusunda bir duyumu olan var mı kurum en son kasım 2013te sınav açmıştı.merkez uzmanlık olmasına rağmen 375 kişilik bir ilan verilmiş.yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 240 kişi işe girmiş.
-
mgk uzmanlığı sınav açabilir mi sizce bakıyorum en son eylül 2013te ilan vermiş.3 yılı geçmiş.
-
Merhaba , EPDK için duyumu olan var mı arkadaşlar ?
-
Rekabet Kurumunda bir hareketlilik olabilir mi acaba ?
-
@leyla en fazla ihtiyacı olan kurum talepte bulundu bakalım ne zaman çıkacak.
-
MHUY bu sene içerisinde açılmayacakmış büyük bir ihtimalle. 2017 yılında da bakacağız
-
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri(GAİB) 5 Uzman Yardımcısı ve 4 idari memur almaya hazırlanıyor.
İdari Memur için P3 şartı vardır.
Uzman Yardımcısı için ise P3 şartının yanında YDS C şartı da vardır.
Kurumda bir senede yaklaşık 17 maaş verilmektedir. Öğle yemekleri kurum tarafından karşılanmaktadır. Senede 3 kere SODEXO yardımı (250-300 TL) bir kere de giyim yardımı (500-1000 TL) yapılmaktadır.
Maaş olarak ortalama idari memurlar için 3150 TL, C seviye yabancı dil puanı olan uzman yardımcısı için 3650 TL'dir. B seviye için 3750 A seviye için 3850 TL'dir.
Sınav sözlü olarak kontenjanın 4 katı adayın katılımı ile gerçekleşecektir. -
Ab bakanlığı uzman yardımcılığı sınavını en son 2013te açmış galiba, bu yıl uzmanlıklarını alanların ardından bir sınav beklemeli miyiz?
-
Benim bir duyumum yok ama, geçen aylarda resmi gazetede yayınlanan uluslararası işgücü kanununa göre çalışma bakanlığı uzman yardımcısı kadrosu açıldı. acaba ne zaman alım yaparlar? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/08/20160813-1.pdf
bir de yine bunun gibi iki kurum kanunu daha var. onlurn da linklerini paylaşmak isterim. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/04/20160420-1.pdf ve http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/04/20160407-8.pdf
bu 3 kurum yeni yayınlanan kanunlarına göre ne zaman alım yapar acaba???
-
@sınav yeni ihdas edilen kurumlar o yıl içinde alımını yapar genelde
-
@sınav Yanlış okumadıysam ilk ilanda "657" haricinde de alım yapılabileceği yazıyor.Fakat şu anda oldukça gereksinim duyulduğundan şahsi tahminim bu kurumun ilana çıkabileceği.
Diğer ilanlarda YDS şartına kesin bakıyorum.Zira 2.ilanda YDS şartı belirtilmiş.Fakat mevcut konjonktür gereği bu 2 kurumun ilana çıkması bence zor.