Göç/Ilgöç uzman yardımcılığı sınavı neden açıklanmıyor?
-
Şekle takilinmiyor. Standart cv normlarina uyuldugu muddetce ince ayrintilara takilmayacaklardir.
-
@sofokles @paretowilfredo teşekkürler arakdaşlar
-
Mülakat tarihinin açıklanmasıyla mülakat arasında ne kadar süre oluyor? Bi de mülakat tarihlerini bilen var mı
-
mülakat tarihi açıklanmadı sanırım. ben de aylardır göç kanununa bakmıyorum.. aralarında 1 ay olur falan diyorlar... inşallah tarih açıklandığı zaan 1hafta sonra mülakat var demezler de , hazırlıksız yakalanmayız.
-
Umarım doğrudur 1 ay işi. Yoksa yetiştirmek çok zor
-
Kamuda cv pek ciddi incelenmiyor dostlar
-
Ne zaman olur ki mulakat kurumu arasak bastirsak??
-
Bu ileti silindi! -
Geç olması lehimize. Açıklanmayan mülakatlar açıklandıkça ilgöç mülakatına girecek kişi sayısı azalır bence
-
aynen de şuan sgk denetmenleri açıklandı bir tek ,, orada il seçimi önemli.. başka da var mı mülakat beklenilen kurum?
-
Yani ocaga anca olur o vakit mulakat
-
kaçıncı sıradasınız hocam ?
-
Arkadaşlar defterdar mülo sonucu açıklanmamıştı göç sınavı yapılırken.yani deftardarlığı kazananlardan da vardır listede diye düşünüyorum
-
@serza ee açıklandı mı?
-
Açıklandı tabi.nerdeyse 1 ay olcak.Eminim vardır onlardanda göç/il göç müloya kalan
-
inşallah ya
-
@ismail yok hocam defterdarlıkta liste yayınlandı 50 kişilik
-
valla bakacağız artık
-
İnşallah hocam bende GUY dan elendim en son ki.şuan il göç var.Ama malesef sıranın Bi önemi yok.liste başı olanla sonu olan arasında hiç Bi fark Yok .
-
Arkadaşlar iller hakkında bilgisi olan var mı?