Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
kararsızlık kararsızlık kararsızlık...
Bu zamana kadar aldığım puanın hiç bir halta yaramamasının yorgunluğu
KPSS için bu sınava odaklanamamak.
Ben de KPSS bilgisi+monografi dışında klasik adına bir şey yok. Son 5 gün cengi yaşayacağım. Herkese başarılar -
@kizilderili sınav giriş yerlerimiz 16 mayısta açıklandı şu linkten bakabilirsiniz.
https://www.vdk.gov.tr:9696/ -
@kizilderili https://www.vdk.gov.tr:9696/
buradan kontrol edebilirsiniz -
@iibflibirgarip Pazar günü en geç 17:00 de biter .
-
Arkadaşlar benim gibi ilk kez girecekler için sınav hakkında bir kaç bilgi verir misiniz? Mesela kalem vs. biz mi getiriyoruz. Telefon falan girebiliyor muyuz ? Ösym gibi kurallar katı mı ?
-
kalemini silgini sen getiriyosun. telefon filan sıkıntı olmaz ben çantayla girmiştim ösym kadar kasıntı bir ortam olmuyor.
-
@ultras hocam. Muhasebede defteri kebir, mizan, bilanço için çizimleri biz mi yapıyoruz yoksa çizili kağıtlar veriliyor sadece doldurma işini mi yapıyoruz. Birde hesap makinesi serbest mi ?
-
@Stigltz bi tane boş defter veriyorlar ne gerekiyorsa biz yazıp çiziyoruz yani günlük defter büyük defter tablo filan ne istenirse biz çizeceğiz hazır bir şey olmuyor.
-
hesap makinesi kullanılmıyor.
-
@ultras tamam hocam. Teşekkür ederim
-
arkadaşlar merhaba. sınav yeri olarak vdk eğitim merkezi çukurambar çıkmış en yakın ulaşım metro mudur bir bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar muhasebede rakamsal olarak bulunan sonuç çok mu önemli, işlemin yoğunluğundan dolayı doğru hesaplama yapılamayabilir yada yetişemeyebilir, önemli olan gidişat kanısına varabilir mıyız
-
sınavın ne kadar sürdüğünü bilen var mı arkadaşlarr ?
-
önce guy sonra iki hafta üst üste kpss şimdi de vmy. nefes almadan ders çalışmak gereken bir süreç ve ben bu hafta fena bittim! zerre çalışmak istemiyorum çok çok zorlanıyorum, hoş sınav klasik bu saatten sonra çalışmak neyi değiştirir bilemiyorum, test olsaydı etkisi olabilirdi. sanki hiç bir soruyu cevaplayamayacakmışım gibi geliyor, cidden psikolojim bitti
sınav sabahtan akşama kadar- telefon yasak çanta yasak- Ankara dışından geliyoruz ne yapacağız oralarda? herşey belirsiz. biz neyin eziyetini çekiyoruz ya? nedir bu yaşadığımız bilen var mı? -
@işsizdegree Telefon ve çantanın serbest olduğunu söylüyorlar.
-
@işsizdegree bilmiyoruz biz de hocam öyle ordan oraya sürükleniyoruz bakalım sonu ne olacak diye merak içinde.. sınav klasik dediğiniz gibi şu saatten sonra bakılacak şeyler genel olmalı ayrıntı değil birikimin ortaya konulacağı bir sınav olacak sonuçta oyüzden neyimiz varsa ortaya döküp bitireceğiz inşallah tabi temmuzdaki sgk teftiş e kadar
-
@fiscaldrag guyda da her sene serbestti bu sene almadılar mesela. kurallara yazmışlar bunlar bunlar yasak diye şimdi çantayla gitsek e okumadınız mı kuralları neden böyle geldiniz deseler haklılar- bir yandan da akşama kadar ne yapacağız arada yemek yemek lazım peçete lazım o bu lazım hepsini ceplere mi dolduralım çanta yasak diye.
-
@yldzkrc evet genel bakılmalı tabi ki ama ona bile gücüm yok. dersin başına geçmedikçe de içim içimi yiyor. geçemeyeceğim büyük ihtimal ne diye gidiyorum ki sınava diye düşünmeye başladım hatta
-
Acaba sinava girecegimiz yerde emanet alan bir yer var mıdır? Çünkü öğle arasinda yemek fln yicez, cantasiz olmazki.. bide kalemimizi silgimizi biz götürüyoruz sanırım. Bu grup neden sessiz bide:)
-
Çanta telefon vs almıyorlarsa emanet bölümü muhakkak vardır. Olmayanı hiç görmedim. Ayrıca grubun sessizliği bi beni mi korkutuyor