Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
sınavın iki günde yapılmasından dolayı ankara dışından geleceklerin en azından bir gece konaklaması lazım, daha önce bu sınava giren arkadaşlar nerede kaldınız?
kurumun misafirhanesi var mı? varsa kalabiliyor muyuz?
bilgi sahibi olanlar konuyu aydınlatırsa sevinirim. -
bu siteye de bakın mutlaka
...........
-
Ilan geldi dostlar hayirli ugurlu olsun hepimize.
-
@paretowilfredo taban puan beklentin kaç 1500. aday için
-
@paretowilfredo hocam benim başlığı silsene ben başlık yok sandım :))
-
-
80.2 ile uzulerek giremicem seneye artik herkese basarilar.
-
@paretowilfredo 80.80 gelmez zaten
-
Dostlar zaten onde kpss var hic bozmadan ritmi calismaya devam. Gelse buyuk sans olur sinava yonelirsiniz durmaksizin. Gelmezse de zaten oncelik kpss den puan almak. Zamanlama acisindan listede olamamanin uzucu etkisi nispeten daha az olmali.
-
@paretowilfredo mhuy hakkında duyum var mı üstat?
-
@uzmanyrdd kpss oncesine ses yok kardesim. Bi hareket gorunmuyor sonraya kalacak gibi
-
@paretowilfredo muy ve duy'dan bir duyum var mı acaba?
-
...................... (!)
-
80.8 e gelmez dimi hiç o yönde calismiyim mı
-
hayret vmy isteyen yok mu bu yıl
-
Önceki yıllara göre bu yıl +80 puan alan çok, 80-90 bandında bir yığılma var ama vmy başlığı pek hareketli değil ilginç
-
Guy sayfalarinda "83 le surayi yazsam gelir mi" diyen arkadaslari piste davet ediyoruz. Vmy daha cazip guydan haberiniz olsun istedim
-
P35 85 e kadar olan adamın yds ve kğltür yeteneği 80 değilse p40 puanı yetmez vmy sınavına
-
Mesleğin son zamanlardaki problemleri nedeniyle aşırı bir istek olmuyor içimde ama tabiki bu kadar puana bukadar uğraşa çalışıp devam etmeliyiz girmeliyiz de o sınava ama çok şey duyduk en yakınlarımızdan bu meslekle ilgili insan tedirgin olmuyor değil..
-
Başlık açmışım:-) puana göre başvurmalıyız sıralamaya göre mi? P40 83,5 p54 82,3 gelme ihtimali nedir?