Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Arkadaşlar muhasebede hesapları numaralarıyla yazmak zorunlu mu ?
-
ya eksi artı umrumda değil ama durmadan bu eksi veren arkadaşlar küçükken ne yaşadılar d acaba da böyle oldular. @Jaromi yok hocam değil
-
@atiba aslinda bu eksi durumunu yoneticilerin bir duzen getirmesi şart. Şöyle olabilir bir kişi bir kişiyi 24 saatte en fazla 5 defa eksileme hakki veya artilama hakkki olmali. Bu sekilde trolculerin önüne gecilerek adamin her yerde yazdigini eksileyemez. @paretowilfredo @aliveli @Antimülakat
İşimiz şikayetten öte çözüm bulmak. -
@Fişek-MORGEN eksi atanları kontrol ettim arkadaşa hep aynı kişi olsa banlayacaktım ama değilmiş, olmadı senin dediğin usul bir şey yapacağız.
-
Kesinlikle @Fişek-MORGEN hocam buna da bir düzenleme getirseniz gerçekten daha iyi olacak. Hayır insan düşünüyor yanlış bir şey mi dedik birini mi incittik.. @paretowilfredo @aliveli @Antimülakat
-
@atiba yine seni eksilemisler artiladim
-
Boşver hocam Allah akıl fikir versin @Fişek-MORGEN
-
Hocam yaşanılanlar sizin kadar bizi de rahatsız etmekte. Site yönetimi olarak en kısa sürede çözüm önerileri getireceğiz. Bu duruma katlandığınız için teşekkür ederiz.
-
Arkadaşlar bu %5 lik dilim nedir tam olarak, ne gibi avantajı var bilen bi aydinlatabilir mi?
-
@barter tam olarak vakıf değilim ama yüzde 5 lik dilim sınav da ve mülakatta yüksek puan alan kisimi kapsıyor ve onlar ayrı bir eğitim alıyorlar, Daha donanımlı ve iyi yetiştirilip daha büyük firmaları denetliyor diyebilirim. Daha iyi bilen bir arkadaş elbet çıkacaktır.
-
@Harun-Resid @atiba resmen beynimin içini bilen erkek versiyonumsunuz Hepimizin bu emeğe sonu iyi olsun inşallah
-
@barter hocam mülakat sonuçlarından sonra %5 dediğimiz liste yani 300×%5=15 kişilik liste. Bu liste sınavda almış olduğunuz yazılı sınav puanı+mülakat başarı puanı ortalamasına göre belli olacak. Bunun neticesinde %95'lik kısım a grubu orta ve küçük ölçekli işletmeleri olarak nitelendirilen yerlerin denetimini yaparken, %5'lik kısım b-c-ç grubu büyük ölçekli işletmeleri denetleme yetkisine sahip olurlar. 3 yılın sonunda yapılacak olan yeterlilik sınavı sonrası da a grubu içerisinden en başarılı %5'te b-c-ç grubuna alınır. Büyük ölçekli yerlerde çalışanlar sadece istanbul, ankara ve izmir de istihdam ettirilir.
-
@Antimülakat hocam sizi de eksilemişler :)))))
-
@Harun-Resid bu sefer çekirge sıçrayamadı başka hesapları varsa onları da kaldıralım madem buraya trol için gelmiş onu eski trol dünyasına gönderelim.
-
Amacımız birbirimize yardımcı olmak ve bilgi paylaşmak. Dediğiniz gibi eski troll dünyasından gelen bu arkadaşların derdi ne? Eksi verince noluyor? Aslında çok şey söylenir de neyse. @Antimülakat
-
@Harun-Resid yani şansları eskide bir baskı yoktu üzerlerinde bu nedenle ne yazarlarsa yazsınlar herkes şakşaklıyordu, şimdi adam akıllı bir site kurulması moralleri alt üst etti. Bu nedenle insanları yıldırıp, eski düzene dönmek istiyorlar.
-
KPSS'nin STATÜKO'cuları diyebiliriz kendilerine öyle değil mi @Antimülakat Hocam
-
Benden de sizlere artı olsun dostlar
-
@paretowilfredo demek ki tavuklarına kış diyen bu yeni düzen bozucu, eski düzene yeni adet getiren TY istenmiyor. O zaman ne yapalım? Biz gidelim, piyasa onlara kalsın! Dememizi beklemiyorlar heralde
-
@atiba @Antimülakat çok sağolun arkadaşlar hep duyardım bu %5 i TY ve sizlerin sayesinde yeni bisey öğrenmiş olduk.
Bunun şerefine bende bi eksi alabilirim malum artık biz hep burdayız