Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@hayde35 84 üstü girecek 83 civarı kapatacak gibi hissediyorum mülakatlar açıklanmazsa tabiki
-
83.6 taban puan rüyamda gördüm
-
Puan 85 sıralama 800
-
@bogaziciktisat 83.5 yap da biz de girelim
-
@bogaziciktisat hocam küsüratı kaç gördünüz:) çok kritik benim için:)
-
@niloya rüyamda 836 sefer ile ankaraya gidiyodum yani 83.6 küsüratı yok
-
@bogaziciktisat geçen yıl 0,6 ile kaçırdım:( sınava bir sürü girmeyen oldu..inşallah bu sefer öyle boş yere başvuranlar olmaz 82 küsürlere düşer
-
ben bu yıl kpss girmiyeceğim daha okulu ilk dönem bitirdim ama seneye hedefim 95+
-
@bogaziciktisat hedefi yüksek tutmak en iyisi,ben ilk yıl bi 80 alsam guy olurum diye baktım olmadı:)
-
p40 84
sıralama 1200. hedeflediğim bir yerdi kpss sonuçları açıklanınca çalışmıştm ama süreç beni yordu şimdi çalışacak halim kalmadı hevesim kırıldı.kpss ye odaklanmışken nasıl klasik çalışcaz acaba? nasıl yol izlemeliyiz. vdk derken kpss yi boşlamış olmak istemiyorm.of ki ne of... -
Arkadaşlar hangi kaynaklar bize faydalı olur tecrübeli arkadaşlarla yardımcı olabilir mi?
-
@totti Hocam mülakat sonucu belli olmayan baya kurum var bu aralar onlar açıklanırsa gelme durumu var bence
-
@niloya geçen sene kaçla kapamıştı?
-
@üyeadı5 81,7 ile kapadı benim 81,1 di puanım sıralamam 2500 civarıydı 400 kişi aldı,2000 kişi çağırdı hocam
-
Puan türlerinden birinde ilk 1500 içinde olmak yeterli olur mu sizce?
-
@vmyveyagtbmy nasil calismaliyiz 1 ayda biter mi ya
-
klasik sınavlara hazırlanmak için nasıl bir yol izlemeliyiz acaba? bununla ilgili yazınız var mı? @paretowilfredo
-
arkadaşlar p35 puan türünden 78 aldım.2017 haziran ayında okuldan mezun olcam.şuan guy ilanı gelse başvurma imkamım varmı acaba şimdiden teşekkürler
-
Hazirlanacak dostlar Buradaki yazi faydali olabilir
sorularlaiktisat.blogspot. com. tr/?m=1
-
Şu acıklanmayan başta tabi ki SGK'nınkiler (başka ne olabilirdi ki) açıklanırsa 83 küsürlerde kapatır.
Aksi halde 85 barajını zorlayabilir.