Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
vdk da yeterlik sınavından elenenler için yönetmelik değişikliği olmuş bu yeni sınavın yakın zamanda geleceğinin işaretidir inşallah
-
Dostlar merhaba. Yapilan degisiklikte iki temel nokta var.
Yetki sinavindan basarisiz olan/sinava girmeyen yardimcilar yeterlige kadar mufettis nezaretinde yetkisiz olarak calismaya devam edecekler. Yani bunun anlami memuriyetr dusurulmeden yeterlik sinavina girebilecekler.
Ikinci onemli nokta ise fiilen devreye sokulan yeni egitim ve yetistirme sisteminin resmilesmesi. Daha yogun ve sadece ders odakli degil cesitli grup baskanliklarinda fiili egitimin de yaptirildigi egitim sekli icin surec uzatildi. 18 ay sonunda yetki sinavi yapilacak bu da genis bir egitilme sureci olacak demek.
Bu degisiklikler yeni alinacak.kisiler gelmeden sartlarin netlestirilmesi icin gerceklestirildi. Insallah ilan da yakindir artik.
-
guy geldi vmy de gelsin artık
-
guy daha fazla kitleye hitap ettiği için işlemlerin hızlandırıldıgını düşünüyorum.vmy muy duy alım süreci daha yavaş işleyecek gibi 2017 kpss sonrasına sarkabilir
-
hayır sarkamaz
-
@siyah-kırmızı inşallah sarkmaz.benim de en çok istediğim ve beklediğim vmy
-
millet twit ata ata sınav açtırıyor vdk başkanına twit atalım başkan aktif twitterda madem böyle hızlanıyor işler biz de atalım twit mwit
-
Guy ilanı geldi kpss2017 öncesi vmy , muy vs gelse keske artik. 93 puanla guy a başvurmak zorunda kalmak istemem
-
@35zmr Vmy ve sgk teftiş sınavdan önce gelirse iyi olur.Sayın baskanlar çıkacaklarını söylediler ama yetişecekmi bakalım
-
Yanlış ileti pardon..
-
@hayalimsgk bide kyk borcu silinse var yaaaa
-
@hayalimsgk yanlış mııııı
-
@Fişek-MORGEN bilgi doğru kardeşim de Guy sayfasına yazayım derken buraya yazmışım
-
4.hafta..
-
@paretowilfredo @Antimülakat nolacak bu vmy'nin hali kpss sonrasına kalmaz herhalde bu kadar ayyuka çıktıktan sonra
-
@totti hocam bende kalmaz diye düşünüyorum ama referandum sonrası olur gibi. Maliye bu ara azar azar dağıtıyor her şeyi, hemen tüketmeye karşı
-
@Antimülakat bize durmak yok kpss sonrası vmy'ye çalışmaya başlıycaz gibi.. inşallah ilanlar hep gelir de tek derdimiz çalışmak olsa
-
arkadaşlar ne zaman gelir ilan hiç duyum dedikodu yok mu? hadi ilanın gelip gelmeyeceği hakkında bilgi almak zor oluyordu da başkan süreci başlattık demişken bu kadar sessizlik garip geliyor bana bu sene pek alım da olmadı ama kimsenin afedersiniz iplediği de yok gibi allahını seven üstüme duyum atsın
-
Hayırlı Olsun arkadaşlar sonunda beklenen geldi
-
Hayırlı olsun arkadaşlar 300 kişi alınacakmış. Sınav 3-4 haziranda. Bakan twitter da açıkladı.