Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Arkadaşlar referans yazmasak olur mu
-
p40 81e gelir mi. fukara umudu.
-
@msş Yazsanız iyi olur. VDK bu konuyu ciddiye alıp referansları arayıp bilgi alan bir kurum. Üniversite hocalarınızdan veya şu an çalışan kariyer meslek sahibi güvendiğiniz birinden bilgi almaları da yararınıza olacaktır. Mülakata kalırsanız ön görüşme öncesi aranacaklardır muhtemelen.
-
@paretowilfredo hocam tanıdığım birkaç değerli insan var ama şimdi onlardan izin almadan da yazsam sorun olmaz mı, yada ben yazayım mülakata kalınca onlara haber versem acaba daha mı iyi olur .( Kusura bakmayın ilk yazılı sinavim biraz acemilik işte ne yapacağımi bilmiyorum)
-
@said referans hakkında demek istiyorum yani hocam
-
Tecili yapan kurum olarak neyi yazmayalıyız ? Ben yüksek lisans yapıyorum direk üniversitenin adını mı yazayım?
-
Başvuruyu yaptıktan sonra özgeçmişi, sınava kabul edildiğimiz belli olursa giderken doldurup veriyoruz değil mi ?
-
kpss taban puanı kaç olur sizce? burdaki herkes yüksek mi aldı?
-
..........
-
@May hocam gönderinize eksi vermeyi o kadar çok isterdim ki ama maalesef kapatmıslar. Vmy dahil olmak üzere yaptığı işin İngilizce'yle uzaktan yakından alakası olmayan işlerin YDS şartı koyması sizce de abes olmaz mi?
-
Koskoca vergi müfettişinin neredeyse tüm dünyanın konuştuğu dili konuşamamasını savunmak daha abes bence lise talebesi gibi bunlar ilerde ne işimize yarayacak tribinden sıyrılıp ingilizce gibi vasıfların artık günümüz şartlarında normal sayıldığını unutmamak gerekir
-
..........
-
@Leviathan kardeşim sıkıntı ne biliyomusun adam yapacağı işi bilmiyor sadece ingilizcesi var onunla her şeyi yapabileceğini sanıyor ama bu adama şunu demek lazım vmy ingilizce isteseydi bizde muhasebe hukuk maliye iktisat çalışıp 90 üstü alcağımıza ingilizcemizi geliştirirdik. Sen yine o sınava giremezdin bu kafayla merak etme
-
@May kardeşim başvuruda yapmak abes yoksa uzmanlık şartı olarak yine koyun hatta 70 koyun. İnsanların o kadar şeyle uğraşmaları çok zor. Dünyanın yükü omuzlarimizda zaten
-
@adayadayadayı ülkemizde çoğu bürokrat siyasi adam İngilizcenin i'sini bilemezken vergi müfettişi konusamasa ne olacak. İngilizce konuşan ama muhasebe ve vergi bilmeyen müfettisten ziyade İngilizce konuşamayan ama vergi mevzuatını ve muhasebe bilen daha çok iş yapar bu meslekte
-
..........
-
..........
-
@May kardeşim bu kadar iyiysen (doğru söylediğini düşünerek) vmy de ne işin var git dış işleri bakanlığında çalış️Ayrıca vergi müfettişliği sor iş senin gibi başarılı bi genci harcar
-
@Leviathan Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017) içinde söyledi:
@adayadayadayı ülkemizde çoğu bürokrat siyasi adam İngilizcenin i'sini bilemezken vergi müfettişi konusamasa ne olacak. İngilizce konuşan ama muhasebe ve vergi bilmeyen müfettisten ziyade İngilizce konuşamayan ama vergi mevzuatını ve muhasebe bilen daha çok iş yapar bu meslekte
O siyasetçiyi seçmeyeceksin o bürokratın yerine sen geçeceksin . Gelenin yerine geçtiğinden vasfı daha iyi olmazsa bir arpa boyu yol ilerleyemezsin.
-
@May Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler okudum kardeşim(Fransızca hazırlık) bence fazla söze gerek yok. Polemige girmek istemiyorum. İnsanlar burada YDS şartı konulsun konulmasın tartışması yapmaktansa sınav için neler yapmalıyız ya da meslegin özellikleri neler gibi bilgi amaçlı şeyler öğrenmek için geliyor