Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Dostlar başvuru sayfasını açamıyorum benim gibi olan var mı?
-
@NnN Evet aynı durum hata veriyor tüm sunuculardan denedim yarın tekrar denemek lazım
-
Ben de dun basvurumu yaptim gec saatlerde yaparsaniz sorun yasamazsiniz.
-
Arkadaşlar başvurduktan sonra başvuruyu iptal etme şansı var mı ?
-
Denklik belgesiyle sınava başvuran var mı? Belgedeki hangi numarayı yazdınız denklik belge noya?
-
@beetle ben basvurmaya calisiyorum bolumumun iibf ile denkligi mevcut lakin denklik kodu yok
-
@gmsmustafa Kardeş YÖK Denklik Birimi Çağrı Merkezi 0850 470 18 18 bu numaradan gerekli tüm bilgileri alırsın ararken diploman yanında olsun. Kolay gelsin.
-
@gmsmustafa denklik belgenizin fotoğrafını mail atarsanız yardımcı oluyorlar sinavyardim@vdk.gov.tr
-
şuan basvuru sitesine girebilen varmı vdk nın ? bendemi bi hata var yoksa
-
@uzman Sen yazınca baktım sistemde sıkıntı görünmüyor kardeş. İstersen farklı tarayıcıdan dene bazen oluyor böyle. Chrome ile girdim sıkıntı yok
-
@ParadoX eyvallah kardesim tesekkür ederim. bende sıkıntı var sanırım telden girdim sorun olmuyo
-
Basvuru yapan arkadaslara bir sorum var; Siteden basvuruyu yaptim. Aday numarasi verildi. Sinav giris belgesi indirdim. Simdi bu belgeyi Ankaraya gondermek mi gerekiyor yoksa sinav gunu yanimizda mi goturecegiz imzali basvuru formu ve ozgecmisi ?
-
@beetle Çok teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım yardımcı oldular
-
@pyle Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017) içinde söyledi:
Basvuru yapan arkadaslara bir sorum var; Siteden basvuruyu yaptim. Aday numarasi verildi. Sinav giris belgesi indirdim. Simdi bu belgeyi Ankaraya gondermek mi gerekiyor yoksa sinav gunu yanimizda mi goturecegiz imzali basvuru formu ve ozgecmisi ?
''- Adayların doldurmuş oldukları Sınav Başvuru Formunun bilgisayar çıktısını
imzalayarak kendi el yazılarıyla hazırladıkları özgeçmişleriyle birlikte yazılı sınav saatinden
önce sınava girecekleri salonun görevlisine teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde
başvuruları geçersiz sayılarak sınava alınmayacaklardır.'' -
..........
-
..........
-
@pyle hocam öncelikle sınava girmeye hak kazananlar açıklanacak. Eğer sınava girmeye hak kazanırsanız özgeçmiş ve giriş formunu sınava girerken teslim edeceksiniz. Önden gönderilmeyecek.
-
@kombassankoma hocam sagol da kurum aciklamasini ben de okudum. Bir arkadas aradim sinava gelirken getireceksin dediler dedi. Guvenemedim oyuzden basvuruyu yapan arkadaslara gonderip gondermediklerini sormak istedim.
-
Tesekku ederim hocam sormak istedigim de o idi. Yani sinava girmeye hak kazananlar aciklanacak , sinav gunu de basvuru formu ve ozgecmis verilecek. Sagol hocam @Harun-Resid
-
www. Mentalup net/blog/zeka-gelistirme -teknikleri @May