Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@Lex-fori evet aynı şeyi baska arkadasımda söylemişti klasik sınava özel çalışmamıstı ama oda küsüratlarla kaçırmıstı sanırım bilgi birikimi olunca bir şekilde kağıda dökebiliyorsun
-
@gizemaydın aynen öyle kesinlikle calısabildiğin kadar calıs monografiye iyi calıs zaten muhasbeyi iyi yaparsan sıkıntı olmaz
-
@Lex-fori bikaç ay önce bir aylık bir monografi calısmam olmustu aslında sonra bıraktım artık son bir hafta çalışır öyle girerim pek düşündüğüm bir meslek değil açıkcası ama şansımızı denemekte fayda var
-
merkezi teşkilata hiç bakasım gelmedi, her şey karman çorman bu işi nasıl hallediyorsunuz, napmak lazım arkadaşlar.
-
Benim puanım düşük olduğundan sınavına katılamıycam.2017deki sınava hazırlanmak için nasıl çalışılmalı?Test sınavı olmadığından kafam karışıyo.O kadar konu var nerelere ağırlık veriyosunuz?Sayfanın başındaki kaynaklar zaten en azı 1000 sayfa.Klasik sınav nasıl kazanılır?
-
Arkadaşlar başvurduktan sonra tekrar girip görğntüleyeyor muyuz?!
-
@hermonie güncelle deyince görebilirsin
-
@hermonie PARDON güncelle demenize gerek yok sisteme tekrar girince görüntüle var
-
81.93 ile bir şansım var mı acaba
-
@gmmerve sanmıyorum ama başarılar
-
@hayde35 teşekkür ederim..evet gerçekten çok düşük ihtimal ..
-
@gmmerve bence başvurun ne olacağı belli olmaz... Tamam birebir ölçüt değil ama spk 80.002 ile fln kapattı. 500 kişi çağırıyordu sınava 382 kişi var dolduramadı bile kadroyu. Bir de guy ile aynı zamanlarda geldiği için tercih edilmemiş de olabilir. Siz şansınızı deneyin başvurun. Başvuru online ztn, 15 dk sürmüyor
-
Dostlar soran oldu mu bilmiyorum fakat merak ettiğim 2 güne yayılı bu sınavda kalacak yer sorununu nasıl hallettiniz? Misafirhanesi var mı kurumun?
-
En son başvuran arkadaşın sırası kaç acaba?
-
@tsc1 yarin basvurucam hocam yazarim
-
@asa kurumların umrunda değiliz ki! Kendi kadrolu müfettişi için bile misafirhanesi olmayan bir kurum işte!!! Onlar hiç bilmezler bu insanlar şehir dışından gelecek, kalacak yerleri yok. Hele ki o en büyük detay sınava girecek bizlerin İŞSİZ olduğunu para sıkıntısı çektiğimiz hep unuturlar !!!
-
@gmmerve hocam gene de başvurun belli olmaz bi çok kişi kpss yi önemsiyor başvuru az olabilir
-
@hayde35 teşekkür ederim evet yine de baş vurdum sonradan pişmanlık olmasın
-
@2525 çok haklisiniz. Şu atanana kadar geçtiğimiz/çektiğimiz hangi dert,hangi sıkıntı!? Kimsenin de zerre umrunda olmuyoruz.. Ne diyeyim bu zorlukları çekip de ileride belli yere gelen olursa ardını unutmaz umarım.
-
@byn-kyns geçen cuma başvurduğumda 800 lerdeydi haber bekliyorum o zaman:))))