Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@Deficit kardeşim müfettiş oldu ama yüreğe bakın ki hala burada bizimle omuz omuza yardimci oluyor
-
.................
-
@-Deficit- olsun o da güzel hangi kurum peki
-
Geçen sene sayıyı tamamlamamışlardı sanırım,bu senede öyle olacak mülakata yüz kişi civarı kalıp elli kişiyi bile alabilirler
-
..............
-
@-Deficit- Bu sınav çok umutsuzum kardeşim hiç bir hazırlık yapamadım bu sınav için bir hafta göz attım o kadar. Alis kitapları alıp yiyor zaten vergi hukukunu yemiş sınava girse o kesin kazanır hayırlısı neyse o olur inşallah dostum
-
arkadaşlar var mıdır özgeçmiş örneği ben nasıl birşey yazmam gerektiğini bilmiyorum.
-
-
....................
-
Şu otobüste ne işim var diyorum hala. Sırf annemin belki bildiğin yerden gelir diretmesiyle geliyorum sınava. Guy, KPSS, SGK sonucunu bekle derken bunaldım ve son hafta kitap yüzü açamadım, halim kalmadı ama işte aileyide kıramıyor insan. Macera olsun bakalım, umarım yarın akşam geri dönmeme sebep olacak kadar kötü geçmez. Hepimize başarılar dilerim şimdiden.
-
Yarın sınavda herkese başarılar dilerim.
Bir sorum olacaktı sınav başvurumu güncellerken üniversiteyi Abant İzzet Baysal Üniversitesi olarak kaydetmiş şu an fark ediyorum yarın sınavda görevlilere söylesem bir sıkıntı olur mu ?
Gazi Üniversitesi mezunuyum. -
@Wanx hiç bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum bu kadar emeğini zayi etmeyecek kadar bilincli ve hoşgörülü insanlar olacağını düşüyorum karşımızda. Başarılar dilerim kardesim
-
@ParadoX inşallah kardeşim yarın sınavda şans yanınızda olsun.
-
@pikaçu basarilar kardes ben girmeyecem muhasebe yapamiyoz nasil olsa hic gerek yok oruclu oruclu.
İns iyi gecer herkesin -
2016 kpssye girerken belki de en cok istedigim meslekti vergi mufettisligi. Ama gerek uzun suren mulakatlar gerekse pes pese gelen guy, gk-gy, ve alan sinavlari o kadar yipratti ki beni kurumun istedigi özgecmisi bile an itibariyle bitirdim o kadar sinava kayitsiz kaldim yani. Sirf ankarada oturuyorum diye gidecem sabah. Hakkimizda hayirlisi artik
-
@requescatinpace bok var da mı başvuru yaptın o zaman senin gibiler yüzünden giremiyoruz sınavlara
-
@Lex-fori Bu kpss de yine olsun sadece senin onune gecmek icin puanim yeterse tekrar basvururum
-
.............
-
Odemezlik defi,teselsul karinesi,elbirligi halinde mulkiyet,konsimento,fikri ictimai
Kamu tuzel kisiligi nedir ozel hukuk tuzel kisiligi farklılığı
Normlar hiyerarsisi ve normlar çatışmasını anayasal olarak degerlendir
Zamanaşımı alacaklar üzerine,durma ve kesilme halleri
Tacir gercek ve tüzel olarak nedir.tacirin hukuki sonuçları -
Sorular arkadaşlar herkes gördü gerçi ama olsun dursun