Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Bugunku sinavlara girenlere gecmis olsun muhasebeden sonuc nekadar onemli? Gidisata puan yoksa yandim 760 i 770 e attim haliyle 3-4 kayit ve sonuc yanlis cikti
-
560 kisi nedir ya arkadas bu iibf olmaz ya bu kadar umursmazlik olmaz ya diyecek bi sey bulamıyorum. Basvurmasana o zaman geri zekali ya . Ben girdim ama isteyip de bir suru kisi giremedi bunlar yuzunden
-
Ben de 1.375.000 kar buldum. Sanırım herkes farklı bulmuş zaten gidişata puan veriliyor yoksa alayimiz kalırız sinavdan. Bu arada soruda aralıksız envanter diyordu değil mi? Umarım yanlış okumamışımdır
-
..............
-
Kurumlar Vergisini ayiran oldu mu? Istemiyordu ama ben ayırdım
-
@WilliamNiskanen hocam kurumlar vergisini ayirmamizi isterse oran verirdi. Geçmiş senelerde kurumlar vergisi onemsenmemistir ya da direk oran verirlerdi. Bu sene biraz muglakti sanki
-
@WilliamNiskanen ben de ayırdım anonim şirketti.
-
@nenehatun hocam bende böyle buldum sanırım
-
@vmy o 560 kisiye cok ozel sevgi cumlelerimi söylüyorum.
-
@Leviathan ben aralikli diye dordum
-
Muhasebe sorularını yazar mısınız rica etsem. ben sınava girmedim de.
-
@James-Buchanan ortakların sermaye taahhütlerine ilişkin 15 puanlık soru.direk endirek maliyet,dönemsellil,sermaye yedekleri,gider harcama maliyet, stok bağımlılık oranı da tanım olarak sorulmuş 15puan da bu kısımdı.
-
Bugünku sınavın kolaylığını gören herkes yarin ki maliye ve iktisat bölümüne yardiriyorr suan
Sınıfın yarisi bostu bizim ben 400 kisi gelmez diyodum ama 560 baya fazla kisi demek. -
Ben kurumları ayırdım.. 844.000 mi tam emin değilim.. öyle bir şey buldum
-
Giren herkese geçmiş olsun
Muhasebe kolay gelmiş bunu bekliyordum bu sene şaşırtmadılar demekBir de O 559i bilmem ama benim çok acil bir sebepten dolayı gelmeme gibi durumum oldu sinava da hazırdım sağlık olsun
Artık gelecek sinava bu kadar hazir olur muyum orasını da bilmiyorum -
Hukuktaki normlar catismasina anayasadan ornek istiyordu o istedigi ornek neydi tam olarak?
-
kurumlar vergisi oranı verilmeden kurum karı ayrınlar var... hocam bu hangi seviye ya :d
-
Hocam kurumlar vergisi oranini vermesine gerek yokki isletme zaten a.ş kurumlar vergisi mukellefi oranda yuzde 20
-
@muhtar nerden biliyosun öyle bişey yazmıyodu
-
Hocam acilis bilancosunun tepesinde yaziyordu abc a.ş si diye