Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@Lex-fori hocam başvuru numaram 2006 1 saat önce başvurdum ve şunu merak ettim 1) netten yaptığımız başvuru yeterli mi şahsen birşey götürecek miyiz sanki öyle birşeyler yazıyordu? 2.side şu en son da form indirdikten sonra boş bir sayfa çıkıyor elle cv yazmak için diyor onu ne yapıcaz acaba?
-
@zweig sıralama kaç hocam başvuru formunu sınava giderken götüreceğiz sınav öncesi elden teslim alıyorlar
-
@hayde35 hocam 650 falan tam küsüratı hatırlayamadım ama
-
@zweig kardeşim sadece netten yaptın başvuru cıktısını ve o 2.sayfadaki bos sayfayı cıkart o bos sayfaya da ozgecmısını yazacaksın o 2 kağıt+kimliğinle birlikte sınava gideceksin sınava girdiğin salonda sınav gorevlisine vereceksin bu kadar.
-
@Lex-fori eyvallah kardeşim sağol
-
@zweig ozgecmısını tükenmez kalemle el yazısıyla yazılacak bir de
-
@Lex-fori pilot kalem olmaz mı?
-
@James-Buchanan pilot kalem de olur şoför kalem de olur kardeşim
-
@Lex-fori bu espiriden sonra onlarca aday telef oldu sınava giremeyecek kardeşim bravo rakip elemede çağ açtın
-
@Lex-fori hocam biraktim ders çalışmayı
-
@Lex-fori şimdi bu saatte bu kadar saat beyni yorduktan sonra bir an komik geldi. Senin de öyle bir anda yazdığını umut ediyor, sevgilerimi sunuyorum. o.O
-
@Lex-fori esprinin ardından left four deadde takım arkadaşıma sıktım hala çok gerginim
-
Sınav öncesi referansların üzerinde bu kadar ayrıntılı durulması hele ki şu konjonktürde akıl sınırlarını zorluyor yine..Birçok kişinin kurumiçi tanıdığı olmadığı gibi okuldan hocalarıyla mezuniyet sonrası iletişimi kopmuş,ayrıntılı bilgi alacak seviyede olmayabilir..Hadi aday bu kısmı halletti;kurumiçi bir görevli veya akademisyeni referans olarak gösterdi..Gösterdiği kişi yarın-bir gün açığa alındığında kim ayıklayacak bu pirincin taşını!!..
-
Basvuru 2117 , herkese başarılar.
-
bir memuru referans yazdım ama aklıma gelmiyor değil bu kişi ilerleyen zamanda ihraç oldu diyelim bize yaptırımı ne olur?
-
Arkadaslar acil cevap. Ben basvururken is teli istiyo ama suan halkbankta calisiyorum ancak daha is telim yok . Neyapmam gerekiyo bos birakinca kabul etmiyor?
-
@james35 Dostum dahilisiz şubenin numarasını yaz onlar ulaşmak isterlerse ulaşırlar zaten bir şekilde.
-
........
-
HOCA BİTİR HOCA
-
2500 de kapar tabanda 83 tahmini:)))))