2017 ALES İlkbahar Sınavı
-
@Antimülakat helal olsun maşallah
-
@kismetnasip maliyeyi baya seviyorum ya geometri olmasa daha yuksek gelirdi de geometriler tamamen boş
-
73 aldım bende. Yds kötü oldu. 27.5 aldım. İzmir Katip Çelebi'de istediğim yl bölümü yabancı dil istemiyo zaten de mülakatta bi artı olur diye düşünmüştüm. Sağlık olsun.
-
EA'dan 85 aldım. Son 3 sınavdır aynı puanı alıp duruyorum 90'ı bulmak için Geometri çalışmak şart onu anladım.
-
@bombiksmori hocam hangi kaynaklardan hazırlandınız? ben de hazırlanmak istiyorum
-
@ikt hocam ben fen lisesi çıkışlıyım yani temelim sağlam. Ailevi nedenlerden dolayı bir senedir kitap yüzü görmemiştim. Ama çok iyi sonuç alan bi arkadaş vardı. Onu etiketlerseniz daha kolay cevap alırsınız sorunuza.
-
@ikt @genclerbirlikli bu arkadaşın sonucu baya iyi. Size yardımcı olur inşallah:)
-
@ikt Özelden yazdım
-
@bombiksmori @ikt
Olurum tabi hocam neden olmayayım:)
düzeltme;Bu ales başlığıymış ben kpss sandım dayadım hukuk muhasebe kaynaklarını:D alese çalışmadan öylesine girdim pek yardımcı olamiycam o yüzden:/
-
99 aldım hangi üniversiteler gelir bu puana?
-
@genclerbirlikli zeki olduğunuz kadar yardımseversiniz de:) teşekkürler
-
@bombiksmori est hocam yaptığım salaklık kategorisine girmeye daha büyük aday bence:D
-
@genclerbirlikli ya bozuntuya vermiyim demiştim ama siz zaten farketmişsiniz:)
-
@bombiksmori daha fazla rezil olmadan farkettim şükür:)
-
@genclerbirlikli kpss hayatımızın çok büyük bi kesimini kapladığı için gayet normal bi davranış sergilediniz hocam:)
-
@bombiksmori hayatım oldu kpss hocam haklisiniz:)
-
Arkadaşlar alese çalışmak için kaynakları bi de burdan yazsanız olur mu
-
@KAYA3434KAYA bence ales için en iyi kaynak çıkmış sorular.
-
Arkadaşlar bende 86 aldım ales den, araştırma görevliliği düşünüyorum ama önce yüksek başlatmam lazım. Hangi alanda yüksek başlatırsam araştırma görevliliği şansım artar bilgisi olan var mı?
-
@mehmetsy lisans hangi bölüm