kızılay 10 müfettiş yardımcısı ilanı
-
http://tercihiniyap.net/kizilay-10-mufettis-yardimcisi-alim-ilani
kızılay 10 müfettiş yardımcısı alıyor p40 puan türünden ve 100 kişi sınava gircek. aile bakanlığı denetmen yardımcılığı sınavı ile aynı gün 22 nisanda yapılacaktır
-
Daha önce hiç bu şekilde alım yapmış mı? İngilizce düzeyi ne durumda olur acaba ve kacla kapatır bilen bir arkadaş yorumlarsa ne güzel olur
-
Askerlik yapma şartı var
-
Yazılı Sınav Klasik mi yoksa Test Usulü mü olacak açıklanmamış. Umarım Test Usulüdür.
-
genelde böyle sınavlarda yazılı kısmı klasık oluyor ıngılızce test yapılıyor
-
P40lar yüksek puanlar duruyor fakat erkek adaylar için askerlik problem. Kacla kapatır acaba
-
@paretowilfredo @Antimülakat hocam 2014te yapılmış yine bu sınav ama kacla kapatmış bulamadım bilginiz var mı
-
Bir de Kızılay personeli için KPSS şartı aranmaz diyor o zaman onların sıralaması neye göre yapılıyor kota mı var
-
Sınavın klasik ya da test olduğu konusunda bilgisi olan var mı ? Bir de askerlik yapmış olma şartı var diyor.Muaf olmayı kabul ediyorlar mı acaba.
-
@merkantilist orada asıl söylenmek istenen başka birşey gibi duruyor. Ne demek kurum içi personele kpss şartı koymamak. Kızılayda çalışan 100 kişi başvursa demekki alandan kimse sınava dahi giremeyecek. Ya kurum içi görevde yükselme yaparsın ya da herkes için eşit şartlar koyarsın. Tabi eğer niyetin şeffaf bir sınav süreciyse...
-
10 kişi çok komik bi sayı değil mi diyecektim vazgeçtim. Adamlar Kızılay personelini müfettiş yardımcısı yapmak istemiş. Formalite olarak ilana çıkmışlar. Ne desem ki bilemedim
-
Neyi tutsak elimizde kalıyor
-
Kurum içi personel kpssden muaf, askerlik şartı var. İlan baştan sona kötülük kokuyor.
-
Arkadaşlar merhaba. ben 2014 yılında yapılan bu sınava girdim. şartlar yine bu şekildeydi sessiz sedasız ilan verilmişti çok fazla kişinin haberi olmamıştı. sadece 8 tane müfettiş yardımcısı alınacaktı. benim puanım 81.07 idi ozaman sınava girebilme hakkı elde etmiştim. Erkek adayların askerliğini yapmış olması şartı aranıyordu yine ve sınava başvuru az olmuştu. Sınav test usulü yapılmıştı KPSS ye göre çok daha ılımlı bir kurum sınavıydı. İngilizce testi de sınavda yer alıyordu fakat YDS gibi ağır bir sınav değildi. her alan için yüzde 50 yi geçme şartı vardı ingilizce de dahil. çoğu aday bu şarttan elenmişti. 40 kişi mülakata kaldı ve 8 kişi alındı. başka bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.
-
https://www.kizilay.org.tr/Upload/Editor/files/70 Mülakat Listesi.pdf bu da yazılı sınavda başarılı olanların puanları burdan fikir alabilirsiniz.
-
@sdf Hocam bilgilendirdiginiz için teşekkürler.Askerlikten muaf olanlar sınava girebiliyor mu acaba bi bilginiz var mı ?
-
@Forza Askerliğini yapmış olmak diye şartı var tecilli olmak yetmiyor diye biliyorum. Kadın aday olduğum için askerlikle ilgili detay bilgim yok arayıp bilgi alsak daha sağlıklı olabilir bu konuda. Fakat kadro baya meşakkatli. yılın 6 ayı yurt dışı (ki bu yurt dışından kasıt afet ve savaş olan bölgeler yani Kızılay çadırlarının kurulduğu yerler) turnesi var demişlerdi biz sınava girdiğimizde. o nedenle askerlik yapacak zaman tanımaz kurum diye düşünüyorum işe başladıktan sonra.
-
@sdf ben her şartta çalışırım da puan sıralamasını nasıl yapacaklar acaba ve zaten p40 vmy girecekler de bekliyor
-
@merkantilist işte p40 puan türünden başvuran adaylar arasından en yüksek puanlı 100 kişiyi sıralayacaklar. puanı eşit olan adaylar olursa son sırada hepsini çağırıyorlar yazılıya. bizim sene 80 kişi sıralanmıştı yukarıdan aşağıya son iki kişinin puanı eşitti 81 kişi olarak belirlendi yazılıya girecekler. kaçla kapatır tahminine gelince ben 81.07 puanla o sene 22 nci olarak girmişim yazılıya şimdi baktım da. bu da işte askerlik nedeniyle çoğu erkek adayın başvuramıyor olmasından kaynaklanıyor tahminimce. yoksa bu kadar düşük kapatması zor ihtimal.
-
@sdf yok hocam onu demiyorum sıralama yapılır da kurumicindekiler nasıl sıralanacak