kızılay 10 müfettiş yardımcısı ilanı
-
@ehl-i-vukuf teşekkür ederim
-
@R.E.O hocam 83 kusur p40 im 1600lerde siralamam var askerlik sarti oldgnu dusunursek bana sira gelme ihtimali varmidir
-
@Yeni-keynes bence %99 gelir sakin basvurmamazlik yapmayin.
-
2013te 5000 vmy alındıya Emrah Bey 2014 puanlarının düşmesi bundan olmasın @R-E-O
-
@R.E.O yaa resmen umut oldu saolasınnn
-
@merkantilist 30 yas ve askerlik sarti bu sinav icin puanlari oldukca asagiya cekiyor. Bence 78-79 puan bandini gorur gibi suan icin.
-
@Yeni-keynes rica ederim
-
@basol477 aynı gün bu sınavın gerçekleşecek olmasına rağmen puan bandının 85in altına düşmeyeceğine inanıyorum. Kadın arkadaşlar için büyük şans askerlik şartı ancak sadece 1 kadın müfettiş görev yapıyormuş başkanlıkta. Sanıyorum geçen sınavı 1.likle kazanmış hanımefendi. Umarım muvaffak oluruz. Ben de başvurumu yaptım. Yetkili çok kibardı. Beni yeterince aydınlattı.
-
@bayaga neler söyledi ?puan tahmininde bulunmamıştır sanırım ?
-
@sdf merhaba öncelikle çok güzel bir forum sitesi olduğunu belirtmek isterim emeği geçenlerin ellerine sağlık.
80,6 ile gelme ihtimali nedir sizce. Daha önce girenler tekrar girebiliyor mu siz sanırım müfettiş yrd. Ve kontrolörlük için girdiniz -
@merkantilist öncelikle ne olursa olsun biraz konuştuktan sonra sizlere üstad diyerek hitap ediyordu yetkili. Aday hanımefendilerin daha şanslı olduğunu söyledim. En azından yüzdelik dilimin birçoğunu erkek adayların terhis şartı sebebiyle kadın adaylar oluşturacak diye düşünmüştüm. Mesleğin şartları ne yazık ki turne, teftiş sırasındaki zorluklar, teftişe gidilen yerlerdeki durum vs. zor. 2014 yılında 75-76 lara kadar düşmüş puanlar. Ancak mevcut durum sebebiyle kurum ve kuruluşların az sınav açması bandı 85-86 lara çeker. Az çok tanıdığım birçok kişinin bu sınava başvurmuş olduğunu ya da başvuracağını henüz konuşmamış olsak da biliyorum.(Puanları 80 üstü erkek adaylar) Burada kurum içinden geçmek isteyenler için bir avantaj oluşturuyor tabii ki kpss şartı olmaması. Maddi olarak iyiymiş. Uzun vadede başka kurumlara geçmek isteyen arkadaşlardan ricam ne olur bizleri de düşünsünler. Gerçekten bu işi yapmak ve devam etmek istiyoruz. 2 gün sonra başka sınavı kazanıp da eğitimini, yeterliliğini alıp hadi eyvallah demek ne kadar etik bilmiyorum. Sınavda belirleyici olan kısım ingilizce. Sanıyorum çok zor olmayacak ama tense bilgisi ile bu iş olur mu? Ben pek inanmıyorum. Hadi bunları aştık. Mülakat aşaması var bir de. Teftiş kurulu başkanlığı prestijli bir yerdir. Bu insanlar hakkaniyete inanırlar. Tahminim o ki başkan ya da başkan yardımcısı mülakatta kurulda olacaktır. Bu insanlar kimin ne olduğunu 2-3 dakikalık konuşmada anlarlar. Zor mu? Evet. İmkansız mı?Hayır.
-
Bu kurumların mantık dışı tavırlarını anlamak mümkün değil.Benim bugün edindiğim bilgiler de buradaki arkadaşların bahsettiği gibi bayan adayların iş koşullarından dolayı mülakatlarda tercih edilmediği yönünde.Madem ki istihdam etmeyeceksiniz sadece erkek adayların başvurusunu kabul edin hem bayanların umutlarıyla oynamamış olun hemde bizim yazılı sınava girme olasılığımızı düşürmeyin.
-
@Okocha Bence bu kadar umutsuz olmamalısın.
-
Teşekkür ederim, yine de her şey nasip. Varsa nasipte olur. Başarılar @sahrasa
-
@C-evett merhaba. Sınava daha önce 1 kereden fazla katılmış olmamak şartı var. yani daha önce benim gibi bir kere girenler yine başvurabiliyor ama ikinci kere de olmaz ise kadroya elveda dememiz gerekecek puan açısından sadece şahsi fikrimi söyleyebilirim ki Emrah Bey de bu konuda deneyimli o da tahminlerini paylaşmış ben de onun gibi 80 in üstüne çıkmayacağını tahmin ediyorum. Yani size gelme ihtimali bence yüksek. Tabi 2014 ile kıyaslayarak bir değerlendirme yapıyorum ama mesela 5000 vmy alınan o yılda yine başka kurum sınavları 80in altını görmemişken bu sınav gördü sebebi askerlik ve ingilizce olarak geliyor bana. ve bu sene de şartlar yine aynı. Bence tam gaz çalışmaya devam Başarılar.
-
Her alandan 50 almak zor olmayacak mı ?bu yüzden başvurmamayı düşünüyorum
-
Posta ile başvuru yapanlar nüfus cüzdanının onayli fotokopisi nasıl oluyor ? Kurumu aradım biz de bilmiyoruz araştırın diyorlar.
-
Bugün belge teslimi yaptım. Belgeleri alan hanım çok güler yüzlüydü. Ayın 7 sine kadar listelerin duyurulacagini söyledi ve kurumda hiç bayan müfettiş olmadığı erkeklerin 5 ay askerliğine tahammül edemezken 2 yıl doğum iznine ayrılanlara soğuk baktıklarını ekledi. Bayan arkadaşlar bir kez daha düşünsün derim ama neden ilk siz olmayasınız ne bayanlar gördüm 10 erkeği cebinden çıkarırlar.Herkes için hayırlisi olsun
-
@Leviathan ben de puanımın umudu var mı diye sordum var dedi inşallah klasik cevap değildir
-
@merkantilist ben de sordum aynı soruyu bana da aynısını söylediler sanırım klasik cevap