kızılay 10 müfettiş yardımcısı ilanı
-
@merkantilist hayirlisi olsun 657 degil die soguk bakanlar yanlis yoldalar zaten 1-2 yila 657 de kalmayacak
-
Sıralamam gelmez ama nasip olcaksa eger, forumu bırakmayın lütfen çok sorumuz olur
-
@merkantilist
-
@merkantilist peki insallah gelir siralamaniz bu yolda yardimci olmak isterim size hayirlisi olur insallah.
-
Arkadaşlar sınav klasik usulde mi olacak? Ben test diye algiladim
-
@ehl-i-vukuf Test imiş.
-
91,2 ile ben de başvurdum.Hayırlısı olsun herkese...
-
Elden belge teslim edecek arkadaslara tavsiyem; Diplomanin asli gibidir onayli fotokopisini istiyorlar e-devletten çıkarılabiliyormus ordaki gorevli soyledi. Nüfuz cuzdan fotokopisinede asli gibidir muhru basti. Veya onu da edevletten bulabilirsiniz. Notere gitmeye gerek yok
-
@R-E-O hocam 79 puanla denemeye değer mi ne dersiniz ?
-
@aleksiszorba bence denemeye deger umudunu kaybetme, gelme olsiligi oldugunu dusunuyorum.
-
@R.E.O sağolun hocam
-
Askerlik belgesi KPSS belgesinin filan aslı veya onaylı sureti istenmiş bunları nasıl yapacaz? Belgeleri posta ile yollayacağım
-
@Leviathan kızılay 10 müfettiş yardımcısı ilanı içinde söyledi:
Askerlik belgesi KPSS belgesinin filan aslı veya onaylı sureti istenmiş bunları nasıl yapacaz? Belgeleri posta ile yollayacağım
Bu Kpss sonuc belgesinin aslı işi benimde kafamı karıştırdı.Osym aday işlemleri sisteminden aldığımız çıktılarda aslı olup olmadığını kontrol için kod veriyor zaten bu geçerli olmaz mı, büroya gidip aslı gibidir diye onaylatmak mı gerekir? başvuran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
@Leviathan askerlik belgeni edevletten,kpss ciktisini da internet kafeden temin edebilirsin kardesim.
-
@Okocha kpss sonuc belgesinin orijinal olmasina kafaniz takilmasin. Hic bi onemi yok. Iki sayfa halindeki ciktiyi verdim ben. Sıkıntı olmadı.
-
@ehl-i-vukuf Siz elden teslim etmişsiniz sanırım teşekkürler
-
@Okocha evet
-
@ehl-i-vukuf noterde onaylatmak gerekiyor mu askerlik belgesini filan
-
@Leviathan e devlet msb asal islemeleri dogrulama linkinden aldiginiz belgeyi vermeniz yeterli olacaktır. Zaten ustunde barkod numarasi var isterlerse ordan sorgularlar
-
@Leviathan belge tesliminde hicbir evragi notere goturmedim.