BUGÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞIYORSUNUZ
-
@Ülkü Deneme çözecekseniz Murat en doğru tercih bana kalırsa,neticeye şu an hiç takılma ve Murat'taki en iyi skorunun üstüne +10 net koy kpss'de..
-
@Del-Piero Yaa öyle mi diyosun biraz rahatladım şimdi.
-
@Ülkü Net..Tecrübeyle sabit..
-
Bu çeko konusu önemli arkadaşlar.bir çok arkadaşım farkında değil ama bir çok puanımız düşük gelecek sgk gibi yerlere giremeyeceğiz. Neler yapabiliriz çeko konusunda bir konuşmak lazım. Bu arada bende tvs vergi hukuku nöbetindeyim bu aralar
-
@Del-Piero sana katılıyorum hocam. Şuan piyasadaki en kaliteli denemeler muratın. Ama kpss ye tam oturan. Tam olarak kpss deki ayarımızı görebileceğimiz denemeler de pegemin bence.
-
A Kadronun Çalışma Ekonomisi kitabı ve kanun okumaları yapsak sınava yakın iş görür mü dersiniz,geçen sene çeko'ya hiç bakmamış olmama rağmen 14 net bırakmıştım içerisinde iktisat ve yorumlayıp çözebileceğimiz tarzda da sorular sorulmuştu diye hatırlıyorum
-
Ben bakamayacağım sanırım çekoya anca yetiştirebiliyorum konuları
-
@sofuoglu hocam herhangi bir konu anlatımlı kitap ve kanun fazlasıyla yeter fakat zamanımız yok. Şöyle güzel bi not bulmak lazım. Ben şahsen o tarz ayrıntılı bir çalışma yapamam
-
@Türkşad Vallahi hocam ben de yapamam belki ama en azından bi kere okumak gibi bir niyetim var konuları tekrar ettikten ve sınava yakın bir zamanda tabi ki dediğin gibi özet not şeklinde not bulunursa tadından yenmez.
-
@sofuoglu bakalım Allah büyük. Araştırıyorum bulursam haber edeceğim sizlere de.
-
@Türkşad Kpss'nin zorluk seviyesi yıldan yıla önemli değişiklikler gösterebiliyor,tüm durumlara hazırlıklı olabilmek için antrenmanı sıkı yapmak lazım hocam
-
Zaman sayaci ile çalışan arkadaşlar ne kadar süre calisiyor
-
50 dk ders 10 dk ara yada 1.30 ders 15dk ara yapıyorum iktisatsa konu dayanamayıp 1.45 falan yaptığım oluyor ama genelde 50dk yapıyorum @merkantilist
-
@Rorschach159 reis yanlış anlamazsan bir şey soracağım senin bu eksi olayın nedir -170'e dayanmış maşallahın var :))
-
@sofuoglu Çok bilmiş guycular sağolsun adamların anlayışı gıt bende üstlerine gidiyorum beyinlerini zorlasınlar diye ama olmuyor
-
@merkantilist Bende 50 dakika ders 10 dakika ara şeklinde çalışıyorum.
-
İlan bekle,sınav sonucu bekle,mülakat sonucu bekle derken 2016'yı tükettim, 2017 için yeni başladım çalışmaya. Medeni ile başladım, şimdi mirası bitirdim. 1 saat soru çözer, Eşyayı hallederim inşallah bugün.
-
@Rorschach159 hocam ben takipteydim seni vala gruba renk katıyodun çok üstüne geldiler biraz da abarttin hani:)
-
Disiplinli çalışanlara hayranım ben çok bölünüyorum 50/10 keşke riayet edebilsem
-
@merkantilist Çoğu söylediğim şey şaka yollu şeylerdi doğruyu söyleyince kaldıramadılar galiba ki ben kimsenin kötülüğüne bişey demedim he umurumda mı asla ben zaten dershanede asistanlık yapıyordum o öğrencilerin duaları yeter inşallah