2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ff Bu soru sanki çıkmış sorularda vardı
-
@Ülkü neydi hocam orda cevapı ben hatirlamiyorum
-
@ff 520 hisse senedi ihraç primi olan cavbı çıkmıştı daha önce
-
Bütün cevapların aynı anda verildiği yer var mı .
-
geçen yıl sınavdan sonraki gün mü açıklanmıştı?
-
Herkese öncelikle hayırlı olsun değerli dostlarım. Sorulara şöyle bi bakınca geçmiş yıllardan farklı bir anlayış ve kalemden çıktığını görmek mümkün belliki sınavı yazan eller değilmiş. Bu durum puanlara da yansıtacaktır. 2015 sınavı belkide guy tarihinin en kolayıydı omunla kıyaslamak mantıklı olmaz. Benim şahsi fikrim puanlar 74-82 aralığında olacaktır. En düşük kapatacak il tahminim ise tabiki İstanbul
-
@Priss 82 deme hocam 80i geçmez inş hiçbir il
-
@Priss istanbul 74 olsa hayat bayram olsa...
-
@ff bursa ve antalya gecebilir.
-
@Priss sınavın açıklanma ile ilgili bir duyumunuz var mi bu gece mi yoksa 1-2 gün sarkar mı
-
@hobbes pardon 74 değil 76 İstanbul için benim tahminim
-
@guyan-gelmiş sarkmaz bu gece açıklanır
-
@Priss uykusuz geceler o zaman
-
@Priss bu sene bizi şaşırtmayan bir şey varsa o da açıklanma sürelerinin şaşırtıcı olmasıdır
-
Gibde calisan bir akrabamdan duydum. Soru havuzu degismis olabilir dedi malum olaylardan sonra. Cunku bu ilk guy sinaviydi. Bence degistigi iyi olmus insanlarin hakkini yiyerek girenler icin koti oldu. İnsallah herkesin istedigi olur. Aciklanma ile ilgilide 48 saat diye duydum ama kesin degil sonra yanlis cikarsa laf etmeyin
Ayrica bu dil son kpss sinavina yakindi. Kpss 2016 da diger kpsslerden farkliydi biraz. Kendi kanaatim artik sorular degisiyor daha cok saf bilgiden ziyade hem bilgi hem yorum tarzina kayiyor.
Herkese iyi dileklerimi iletiyorum biz kazanamasakta bizden daha iyi olanlar kazansin -
@Priss oda kurtarir ya fazlasi olmasin yeter: )
-
@requescatinpace acaba sorular yaynlancak mi cvplarla boyle birsey mumkunmu bilginiz var mi.
-
Bir şey farkettim. "92 doğru yaptım sizce mülakata kalabilir miyim?" diyecek tipler hala gelmedi. Sınav soruları kadar şaşırtıcı
-
@Obra biz bes arkadas 105 yaptik hocam o derrece rahatiz birde buradan yaziyorm ama gumruk vergisi ve ihracat subvansiyonu iki cvp oluyomus kuruma iptal icim ulasilabiliyomu ederlermi sizce arkadaslar
-
Arkadaşlar imza ve yetki devriyle ilgili soruya ne cevap verdiniz