2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Obra öleyse öperim siziAdını düşünmeden
-
@Obra Ya ben 80 lerde kapatırsa rakiplerimiz çok sağlammış helal olsun hak etmişler diyeceğim üzülmeyeceğim. Çünkü gerçekten kolay bir sınav değildi
-
Bu sorularla İstanbul için 1700 80 üzeri yapabiliyorsa burada durmasın bence sağlam düşecek imece gibi değildi
-
@kpssa 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR eminsiniz dimi şuan çok üzüldüm cidden panik oldum bi arkadaş imza var demiş.optiğe attım ama kitapçığı hatırlamıyorum
Ben tekrar tekrar baktım yoktu imza kısmı. Zaten uyarırlardı öyle olsa.
-
@SR ben normalde çok dikkat ederim her yerine bakarım ama bu sefer heyecandan hatırlayamadım o yüzden.ama çok teşekkür ederim gerçkten size
-
@De_lorean 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Bu sorularla İstanbul için 1700 80 üzeri yapabiliyorsa burada durmasın bence sağlam düşecek imece gibi değildi
Katılıyorum bu sorularda 80+ yapan o kadar kişi çıkarsa önümü ilikler saygı duruşunda dururum
-
@De_lorean bugün yeterince öpüldüm hocam
-
@Ülkü istanbulun puan yoğunluğuna da bağlı. En kolay soruları yanlış yaptım zorları doğru. Buna üzülüyorum ben de.
-
@SR hocam aşşağıda falan olmasın en aşşağıda oluyor ya imza genelde ondan soruyorum
-
@Obra Emin ol birçok kişi öyle. Dikkatsizlikten heyecandan kaçıyor. Bugün açıklansada kurtulsak
-
Ankara İstanbuldan düşük kapatırsa çok üzülürüm.Yine yazmıştım bu forumda Ankara şampiyonlar ligi olacak yazısını hiç unutamıyorum.775 kişi Ankara 350si mülakata kalsa kaça düşer ki?
-
@kpssa 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR hocam aşşağıda falan olmasın en aşşağıda oluyor ya imza genelde ondan soruyorum
Dediğim gibi hocam ben görmedim. O kadar kıyıya köşeye saklamazlar sanırım
-
arkadaşlar tekirdağ kocaeli sizce ne olr ??
-
..............
-
Bu sınavda 80den yukarı hiçbir il olacağını sanmıyorum.
-
Tarife dışı sorusunda yanlış düşünüyosunuz. Gümrük vergisiydi onun cevabı. Gümrük vergisi= gümrük tarifesi zaten. Murat uluslararası iktisatta da ihracat sübvansiyonu tarife dışı araç olarak geçiyo
-
@düsenberi niye Ankara şampiyonlar ligi yok mu?Kardeşim yanlış anlama sana değil tepkim.Rakip elemek için insanlar hep yanlış yönlendirildi.İmece olayıda aynı.Ne diyodular tecrübeliler en az 70 i aynı lifo fifo sorusu dışında aynı olan bir şey görmedim bn bugün.Bugünkü sınavın biz ilk defa katılanlar için artısı sorularımızı gözimüzle görmüş olmamız.
-
Geçici bütçe suresi cevap neydi.
-
@ff bende gumruk vergisi yaptim tarife disinda ihracat subvansiyonu var ama yasakli diye mi kabul edilmiyo anlamadim kafam cok karisti o soruda ama herkes subavnsiyon deyince yanlis kabul ettim cvbimi
-
@O'connor geçici bütçenin süresinin bitmesi beklenir diyordu cari yılın bütçesi için o şıktı yanlış olan diye biliyorum