2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
690
691
692Kapatırken
692 borç çalıştırılır
370 sanırsam alacakDaha sonrada
370 borç360 kesin vergi borcu olurdu
Dönem içinde ödenen verdi sorulsaydı
371 devreye girerdi anca imece ve Adem kılıç da seçenekler farklı verilmişti 2015 de geldi bunun kolay versiyonu ama 371 üzerinden yürümüş sanırsam gib -
@Ülkü ben de öyle düşünüyorum. Ki monetaristler uzun donemi nasıl incelemez benim aklım almıyor. Adamlar uzun donemde Philips eğrisi doğal işsizliğe diktir demiyor mu zaten ? Cevabın bu olması en mantıksız sık benim gözümde.
-
@ukraynali Vergi mahremiyeti, vade sorusu son gün ödeme, tarife dışı sorusu ihracat sübvansiyonu, bireysel tüketimi teşvik yaptım son sorduğun 4 soruya
-
@Ülkü bu cevaplara bakarsak sadece sonuncu verdiğinle ayni sonucu işaretlemişiz : )
-
@ukraynali hocam monetariatler hem uzun dönemde hem de kısa dönemde kabul ediyorlar.bu şık yanlış değildi, eksiskti.
-
@ukraynali Benimkiler yanlıştır merak etme
-
Verginin vadesi sorusu bence tahakkuk ödenmeye gelme noktası olur zira tahsil etmek ayrıdır
-
bazı sorularda şıkları anlayamadim. osym nin dilinden farkliydi.
-
@De_lorean ayni düşünüyorum
-
Ölmek istiyorum
-
Bu akşam açıklanır umarım
-
Bu kist amortisman sorusunda 30.11 dediği için ben 1 ay aldım ama 2 ay mı alınacaktı ve niye 2 ay alınıyor
-
Kar max- MR=MC
Vergi mahremiyeti sorusu vardı
Para borçlarında ifa ödeme zamanında alacaklının yerleşim yeri -
@mahallesnafi monetaristler uzun dönemde doğal işsizlik geçerlidir demiyor mu?
-
@ukraynali lyiv den selamlar Ayrıca en çok üzüldüğüm soru oecd oldu 95 de kurulan wto dedim sonra değiştirdim ama bence puanlar düşecek geçen seneki ve önceki sınavlar ile karşılaştırırsan bence seçici çok soru vardı
Verginin kapitalizisyonu da dahil
Ben 100 dedim
Ayrıca ortalama yüzde 5 olan kaç yıl sonra iki katı sorusu nedir ben tamamen 20 mantıkta her sene ortalama olunca yüzde 5 den 20 yılda yüz olur iki katı olur dedim
Dolaysız transfer nedir sınavdan önce çekiniırdum sormasınlar gene geldi başımın belası
Gazi maaşı vb vardı üretim ile alakalı vardı cevaplarda -
Tüketim harcamalarının yatırım harcamalarını etkilemesi sorusu vardı bi de
-
@Ülkü hızlandıran
Ayrıca 30 kasım kasımda almışsın işte kasım aralık -
67 tane soruyu doğru cevaplamışım. 20'ye yakın da yanlışım var kritik olan kalan 13 soru. Hatırladığınız soruları yazın arkadaşlar. Bu gece de açıklansa şu depresyonumuzu azaltalım.
-
Kist amortisman yönetimi, Bu yöntem amortismana tabi iktisadi kıymetlerin aktife girdiği hesap dönemi için ay kesri tam ay sayılmak suretiyle kalan ay süresi kadar amortisman ayrılır.
-
@De_lorean Anladım hocam tamam