2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bursa yazan arkadaşlar lütfen en az siz de benim kadar yanlış yapmış olun
-
@rayid evet sermayenin degerini alternatif getirisi belirler. Oda 20 - 10 / 0.05 = 100.000
-
2 tane soru vardi muhasebeden
Hizmet uretim yaptim birine
Digerinede genel uretim yaptim heralde
Dogru olma olasiligi nedir -
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sonuçlanırda 2000 arkadaşımız bu süreçten kurtulur..
-
Bir araziyi satıp başka bir arazi alınıyordu o neydi ben özel fon dedim
-
Bendeki notlarda defi bir hakka dayandigi icin hakim tarafindan resen dikkate alinir yaziodu ama yanlis mi
-
@Ülkü ozel fon dogru
-
7/A seçeneğinde kayıt yapılamayan hesap? olağandışı zarar, yarı mamul üretimi şıklar içerisindeydi diğer şıkları hatırlayamadım
-
@byn-kyns Ay çok şükür teşekkürler
-
@Ülkü hocam bu kadar sikmayin caninizi ya akisina birakin
-
@byn-kyns Moralim yerlerde bu kadar beklemiyordum soruları. Belki sorular normaldi ama çok kolay olacak düşüncesiyle girince byle oldu.
-
@Ülkü bi hinlik vardır diye bende gittim olagandışı gelir ve karlar yaptım
-
@Ülkü kolay degildi bence ki kpss puanim cok yuksek ve calisirkende imece den degil kpss calisir gibi calistim. O yuzden kolaydi ben yapamadim moduna hic girmeyin. Dikkat gerektiren sorulardi keza ben de bildigim halse yanlis yapmisim bir sürü. Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
-
Korkarak bir soru daha soruyorum ihracat sübvansiyonu diye bir şık işaretleyen var mı
-
Muhasebe 2000000 hisse senedi ihrac primi alacakli olan soru varmiydi
-
@Ülkü doğru tarife dışı araçların içinde her almaz
-
@nitrogb Bende ikisi arasında kalmıştım sonra sanki soruda yenileme amacı var gibiydi
-
Arkadaşlar boş araziye amortisman ayrılmazki o yüzden özel fon olmuyor cevap yanlış mı hatırlıyorum acaba?
-
@cclark Evet sınavda aklıma o geldi o zaman özel fonlar değil mi
-
@Ülkü ben de böyle düşünerek diğer olağan (olağan dışı da olabilir tam hatırlayamadım) kar dedim