2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Rorschach159 aklımdaki iki yer nereyi yazcaz hocam
-
@ErtuğrulBey76 85 kardesim ben kendim icin demedim zaten
-
Antalya,Bursa,istanbul sizce hangisi..
-
Selamın aleyküm dostlar. Oncelikle tekrar hayirli ve ugurlu olsun hepimize.
Puan tahmini yapamam ama Bursa cevresinde Istanbul olmasi ve hemen yine bolgede sakarya duzcr kocaeli illerinin olmasi nedeniyle riski dusuk olan yerlerden.
Ankara risk baremi yuksek yer. 155 kotu bir rakam. O yuzden riski goze almadan 80 ve alti puandakiler bi dusunsun bence.
Izmir de yine bolgede fazla.alternatifi olmadan tum cevre illere hitap edercrsine acilmis. Ama 80 yoresi icim risk alinabilir bir yer guzel sehir.
Istanbul dusuk puanlinin dostu olmus. Ve cevresi illerde de yerler var. Riski sevmeyenlere yarenlik edecektir.
Diger bolgelerdeki kucuk illerin hepsi kupon. Cok dalgalanacaklar ilgiye bagli olarak.
Bakalim cogu il ya nasip denecek halde acikcasi. Zor bir donem olacak.
Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
@Duesenberry edirne istiyodun teğet geçti diyorum.
-
@pomak aynenn Sence riskli mi
-
@paretowilfredo üstad konya dalgalı olacak yerler statüsünde mi yani.bu dalga 80 puan üstüne çıkar mı
-
@mimar ben varım kanka
-
@paretowilfredo başkan Ankara 82-83 ü görürmü tahminin nedir
-
@Duesenberry bence bu kararı kendin ver burdaki kimsenin söylediklerine bakma
-
@pomak çok zormuş karar vermek.. ilk ilanım
-
85ile ankara gelir değil mi ? Cidden tereddütteyim
-
Saolsun gib bizi aylardır bekletti simdide verdigi sehirler milleti strese soktu her yerden tadımlık ilan mı olur (bunada şükür tabi)
-
.............................
-
@NnN kesin gelir 85 e
-
@NnN tabiki gelir arkadşaım yapma etme
-
Geçen sene Ankara İstanbul arasında gidip geldim 78 puanla Ankarayı yazdım giremedim sınava
-
@NnN hocam eksilere bakmayın anlıyorum sizi
-
@nitrogb inşallah hocam, bu sene garip bi yıl malum yerleşmeyen yüksek puanlı çok insan var.
-
Keşke biri haritalı bir görsel hazırlasa